Dershaneye gidiyorum, lisedeki arkadaşlarımın yerini asla tutmuyor, onları çok özlüyorum
2 ay
Lise yılları insanın karakterinin hamur gibi yoğrulduğu zamanlar olduğu için oradaki bağlar her zaman daha saf kalır. Dershane ise sadece hedefe odaklı, geçici bir duraktır ve oradaki samimiyetsizlik seni korkutmasın. Eskiye özlem duymak doğaldır ama yeni insanlara şans vermek büyümenin bir parçasıdır. Geçmişin güzelliğine takılıp kalmadan, önündeki sınav yolculuğuna odaklanarak karakterini güçlendirmeye bakmalısın.
Bi buluşma ayarla. Samimi olduğun olmadığın herkese davet gönder, sonra bi restoranda veya kafede buluşun ya da olmadı eski okulun bahçesinde bir araya gelin. Eskileri vs yad edersiniz
Lisedeki arkadaş ortamının sıcaklığını özlemen çok normal 🥺🌸 O dönemler daha samimi ve filtresiz oluruz, o yüzden yerleri zor doluyor. Onlarla hâlâ yazışıyor musun, arada buluşma ayarlayabiliyor musun? 📱💬
Dershanede de herkes yabancı hissettirebilir ama zamanla orada da bir iki kişiyle derin bağ kurabilirsin. Kendini kapatma, küçük sohbetler başlatmayı dene 😊💛
Cevap
2Cevap
Insanların cocuk duygusuyla hayatına gırdın sımdı giremiyorum dıyorsun aslında sorun sende
İleride daha çok anlıycaksın değerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?