Liseye gidiyorum hiç arkadaşım yok?

Arkadaşlar liseye gidiyorum kaçıncı sınıfsın diye sormayın. Hiç arkadaşım yok meslek lisesi'nde okuyorum uygulamalı derslerde herkes eşleşiyor ama benim arkadaşım olmadığı için ben tek başıma kalıyorum hatta geçen sene bunun yüzünden derslere hiç katılamıyordum az kalsın sınıfta kalıyordum sonra hocalar kendileri eşleştirmeye başladı. Hiç arkadaşım yok sessiz bir kızım ortaokulda bir sürü arkadasım vardı ama hepsiyle aram bozuk şu an canım canım sebeplerden dolayı arkadaşlarımın arasında kaldım. Cidden kendimi çok yanlız hissediyorum hiç bişeyden zevk almıyorum sınıftaki kızlar hep birlikte geziyor eğleniyor birbirlerinin doğum günlerini kutluyorlar bazen cidden kendime soruyorum "benim niye hiç arkadaşım yok" Diye sorguluyorum birde okulda bana çok garipsin tuhafsın diyorlar sessiz biriyim içine kapanık biriyim bence bu çok normal bir şey ama sadece okulda değil hayatım boyunca sessiz bir insan yüzünden insanlar beni "garip ve tuhaf" Olarak nitelendirdi. Cidden yanlız olmak çok zor. Bu sene kantinden geliyordum iki tane kız bana "niye sana seslenince kafanı eğiyorsun " Diye dalga geçtiler benimde dilim tutuldu kafamı sıraya koydum ve ağlamaya başladım bazen insanlara haddini bildirebiliyorum ama bazen susup kalıyorum. Neden arkadaşım olmuyor anlamıyorum önceden bir sürü arkadaşım vardı şimdi okul açılıyor ve ben yine yanlız kalıcam diye çok korkuyorum geçen sene yemeğimi hep dısarda tek basıma yerdim. Hergün sırada uyur ya da kitap okurdum deftere yazılar yazar bir şeyler karalardım bıktım cidden bu senede yanlız kalırsam okulu bırakmayı dusunuyorum çünkü ben sevmediğim bir ortamda durmam yani. Birde okuldakı insanların tarzlarını hiç begenmıyorum benim daha farkli tarzım ve düşüncelerim var belkide bu yüzden arkadaş Edinemiyorum off..
Liseye gidiyorum hiç arkadaşım yok?