Kayınvalide ve kayınpederle aynı binada yaşamak ruhumu çok yoruyor, sınır koyup kendimi nasıl koruyabilirim?

Eşimin annesi ve babasıyla aynı binada altlı üstlü oturuyoruz eşim, kaynanam, kayınpederim hepsi çalışıyor ben de evde yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, kaynanamın evini temizle topla, çamaşırını at vs onları yapıyorum bugün yemekleri yaptım tek başıma geldi hepsi oturdu yedi biri de Allah razı olsun eline sağlık demedi akşam arkadaşlarımızla dışarı çıkacağız yemek yedik hep beraber eşim hadi çıkalım evimize dedi masayı bile toplamadan kalktık eşimle.. eşim annesine yedi içti kaçtı gibi oldu anne dedi olur öyle arada diyor oğluna suratı asık şekilde.. arkadaşlarımızla çıkacağımızı söyledim kaynanama sen mi yazdın evde mi dışarıda mı görüşeceksiniz diyor bana ben yazdım arkadaşlarımıza akşam görüşelim diye onlar da evli biz de evliyiz çift çift takılcaz istiyorlar ki bütün akşam onların meymenetsiz suratlarını görelim onlarla oturalım yeter ya harbiden yeter ben nasıl yemek yapıyorsam her gün onlara toplasın kendi masayı bugün de çıkın çocuklar ben hallederim burayı annem siz gezin diyeceğine surat asıyor

Kayınvalide ve kayınpederle aynı binada yaşamak ruhumu çok yoruyor, sınır koyup kendimi nasıl koruyabilirim?