Eşimin köy kafalı ailesiyle aynı binada yaşarken sınırlarımı nasıl çizerim?

Arkadaşlar yıllardır ellerime protez tırnak yaptırırım kendi tırnaklarım uzamıyor çünkü çıt çıt gidiyor bununla ilgili bir sürü vitamin takviye her şey aldım demedim olmadı ben de protez yaptırıyorum neyse eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz her şeyimize şahitler tırnak yaptıracağım zaman onlar götürür beni buraların yabancısıyım henüz 5 ay oldu gelin geleli.. eşim de çalışıyor onlar götürür beni neyse dün kaynanam kızım sen bu tırnağı ne zamana kadar yaptıracaksın yok mu bunun doktoru gidelim başka şehirlere gösterelim diyor siz kazandığınız parayı buna veriyorsunuz ya diyor tipik köy kafası işte köylü insanlar zaten.. dedim bi tırnağım var zaten benim ne masrafım var dedim sustu buraya gelin geldim diye kimse beni değiştirmeye çalışmasın o zaman köyden kız alacaklardı ben üst katta oturuyorum dün kahve içmeye bana geldi gitmiş buzdolabımı açıyor kafasına göre hayırdır? Bana ev verdin diye gelip de karıştırma hakkı mı doğuyor sana? Yok zeytin toplamaya beni de götürecekmiş pardon ben anamın evinde bile zeytin toplamadım burada Mevlüt olsun cenaze olsun her yere beni götürüyor kadın ya bi sal ya git kendin

Eşimin köy kafalı ailesiyle aynı binada yaşarken sınırlarımı nasıl çizerim?