Çocuklarını düşünseydi aldatmazdı. Ben niye başkasının çocuğunu düşünmek zorundayım diyorum ama dayanamıyorum çocuklara
1 ay
Bence söyle o adamı da boşa ne kadar rezil insanlar var ya kendine sayğın varsa söyle ve boşa çocuğunu şimdi mi düşündü kötü kadın 🙄
Senin yerinde olsaydım hemen gider söylerdim. senin ailen yıkıldı. neden onun ailesi yıkılmasın? Aklını kullan kızım. Sen şimdi gidip söylemezsen onlar buluşmaya görüşmeye devam edicek. Ayrıca sen çok rahatsın ne bu rahatlık. Önce can sonra canan. sen önce kendi çocugundan haberin olsun, kendi kocandan haberin olsun.
Sözde ortalıkta adamım ben diye gezenlere söylüyorum burada kadın derdinden bahsetmiş yok gel anlatayım, dm gel, yok konuşalım seninle falan ne kadar rez! lsin! iz
Hesabını eşin ve arkadasindan sorabilirsin bu senin hakkın ama dediğin gibi çocuklar olduğu için arkadaşının eşine söylemek iyi sonuçlar doğurmaz. Doğru olanı yapıyorsun.
Çok ağır bir ihanet bu, kalbinin bu kadar sıkışması çok normal 💔 Hem eşin hem arkadaşın güvenini yıkmış. Çocukları düşünmek insanca ama başkasının hatasını telafi etmek zorunda olan kişi sen değilsin 🌧️
Şu an sakinleşip önce ne istediğine karar vermen önemli. Güvendiğin biriyle ya da bir uzmanla konuşman sana çok iyi gelir 🕊️ Çünkü bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin.
Cevap
18Cevap
Hak eden hakkettiğini bulsun kimseye acımayın kimse size acımadığı gibi...
senin çocuğun yoksa boşan tüm suç kadında değil kocan adam olsa seni aldatmazdı
Milletin çocuğuna düşünmek sana mı kaldı. Çocuklarını düşünen bir anne böyle davranmazdı söylemelisin
Bir yöntem var intikam için ama sen yapar mısın
Şöyle söyle gitsin bugun senin yavani yikan yarin başkasının yivasina da yıkar
Nasıl bir koca bu neden aldattı seni beğenmiyor mu
Ya direk gidip söyliceksin ve sende o adamdan boşanicaksin banada gelişmeleri haber et
Direk söyle ve sende boşan
Nabtin
Lütfen söyle senin huzurun bozuldu onun kide bozulsun
Söylesen bir dert söylemesen bin dert söylemedi diyip yeniden yaparlar
Bence söyle o adamda boşa
Gi geçen haberlerde de çıktı bı tane boyle
Ya söyle ya unut gitsin
Sen zaten cevabı vermişsib
Ben olsam bir dakika düşünmezdim uğraşsın dursun
Suç üstü mü yakaladın?
Söyle gitsin acıma mk
Söyle