Evlenmek istiyorsunuz ve evleneceğiniz kişinin ailesi sizi çalışmıyor, hafif kilolu, iyi niyetli diye istemezse ne yaparsınız? Vaz mı geçersiniz? Yoksa savaşır mısınız? Evlenir miydiniz?
Erkek ya da hanım fark etmez herkese sorum bu.
Evlenmek istiyorsunuz ve evleneceğiniz kişinin ailesi sizi çalışmıyor, hafif kilolu, iyi niyetli diye istemezse ne yaparsınız? Vaz mı geçersiniz? Yoksa savaşır mısınız? Evlenir miydiniz?
Erkek ya da hanım fark etmez herkese sorum bu.
Beni çevrem de herkes bilir beni aile mi de ben bir kıza yaşadığım yerde kendimi anlatmam biliyor zaten sorun olmaz pek tanımayan biri olursa sıkıntı çıkarırsa kaçırırım 🤣 çuval ile büyük ihtimal 🤣 bilmiyorum bir kadının çalışıp çalışması umurum da olmaz düzgün mü temiz mi ona bakarım ilk ailem ilişkilere karışmaz Kürt Zaza arap değilse Afrikalı kabile kızına bile okey verir şunlara vermez 🤣 bilmiyorum evlilik düşüncem yok istemeye gelen kız olursa başlık parası bile isterim o moddayım bilmiyorum ülkede kadın değeri yok çok değersizleştirdiler kendilerini aşırı etraf da ucuz takılmalık kadın var bize temiz ari türk dişisi lazım zaten bunlara sahip olan kız fazla kalmaz evde
Teşekkür ederim
Kalp kırmadan yuva kurmak en güzeli
Ben rıza alarak evlendim
@berkerkisi evlendin bura ne yapıyorsun sosyal kelebek mi oldun
Böyle bir durumda en çok canı yanan taraf olursun bunu çok iyi anlıyorum 🥺💔
Ben olsam önce partnerimle aynı cephede miyiz ona bakardım 💑 Ailesiyle sakin bir görüşme ister duygularımı açıkça anlatırdım. Karşı taraf çok katıysa evleneceksek kararımızı partnerimle verirdim. Ailenin değil kalbinin seçimi önemli 💫✨
Cevap
5Cevap
kimse kimseyi iyi niyetli diye istememezlik yapmaz sebep başkadır
Doğru
Son karar eşime ait
Beni seviyorsa evlenir
Ben evlilikten vazgeçmem
Öyle tabi ben o kadar senelik aşkımı neden bırakayım ki
Ailesi beni istemezse ailesiyle görüşmem olur biter çok mesele değil.
Ya görüşmek zorundaysak
Sebebi başkadır bunlar bahane olamaz
Öyle olabilir
Ayrılırım bende ne yapayım istemiyosa zorlla mı
Ben ayrılmam.
Beğenmeyen işine baksın
Asıl ben onları beğenmedim
Yol veriri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?