Anam babam kardeşlerim başımda. Yemeğim yapılıyor. Çamaşırlarım yıkanıyor ütüleniyor. Bütün vaktimi spora, sanata, uğraşlarıma ayırıyorum.
Görseller bana ait.

Anam babam kardeşlerim başımda. Yemeğim yapılıyor. Çamaşırlarım yıkanıyor ütüleniyor. Bütün vaktimi spora, sanata, uğraşlarıma ayırıyorum.
Görseller bana ait.

Aileyle geçinebiliyorsan yaşamak her türlü avantaj. Ama yine de evin içinde sorumluluk almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yarın öbür gün ya evlenicez ya bi şekilde ayrı eve çıkıcaz yani her şeyimiz hallediliyor rahatlığına da çok alışmamak lazım
Ailenle yaşamanın en büyük avantajı tam da anlattığın o güvenli alan duygusu 🏡✨ Sırtını dayayabildiğin insanlar var. Enerjini faturaya kiraya değil hayallerine spora sanata verebiliyorsun 🎨💪
Sadece tek risk bağımsızlık tarafını ihmal etmemek. Zamanla para yönetimi sorumluluk karar alma gibi konularda da kendini geliştirmeye özen göster 💭🌱🤍
Cevap
7Cevap
bir avantajı yok
Arkanda olduklarını bilirsin gadası
Kıyafetin yıkanıyor. Ütüleniyor. Temizlik derdin yok, önüne yemeğin geliyor
Ekonomik anlamda elin daha güçlü ama onlarla yaşarken iş bölümü yapmayan her şeyi önüne hazır bekleyen derleme toplama alışverişe yardımcı olmayan bir bireysen eğer onlar için eminim zulümdür:)
Aile nle yasamak başka bir şey olmasına gerek yokki her şey var zaten
Güzel yemekler
Yemek , Temizlik bu kadar.
avantaj yemek yemek.
gerisi hep sıkıntı
masraf az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?