Normalde yardım ederim, hep bulaşıkları hallederim, bu sefer oturduk çay içtik, sohbet derken eşim "Hadi kalkalım, uykum geldi" dedi, bulaşıklar kaldı.
2 ay
Normalde yardım ederim, hep bulaşıkları hallederim, bu sefer oturduk çay içtik, sohbet derken eşim "Hadi kalkalım, uykum geldi" dedi, bulaşıklar kaldı.
Bence çok da ayıp olmamış ama biraz düşüncesizce olmuş diyebilirim. Kaynanada yemek yiyip bulaşıkları ortada bırakmak her zaman hoş karşılanmaz hele ki sürekli yardım eden biriyken bu sefer tembelliğin gözüne batabilir. Yine de eşin uykum geldi deyince kalkmışsınız anlık bir karar anlaşılan. Bir dahakine kalkarken bir teklifte bulunabilirdin mesela hanımefendi bulaşıkları seninle beraber toplayalım mı diye. Şimdi kafana takma ama bir gün yine giderseniz hafiften halletmek ister misiniz diye sor. Ayıptan ziyade incelik meselesi.
Kaynanan seni zaten yardımsever biri olarak tanıyordur, tek seferlik bulaşık kalması sorun olmaz merak etme 😊🍵 Eşinin “kalkalım” demesiyle akışa uymuşsun.
İçin rahat etmediyse bir dahaki gidişinde “Geçen sefer yardım edemedim, bu sefer telafi edeyim” dersin, herkes mutlu olur 💕🧼🥰
Cevap
14Cevap
Sen o evin hizmetçisi değilsin bunu unutma. Ara ara böyle yapman senin hayrına
Ara ve konuş birden kalktık o yüzden bulaşıklar kaldı diye belirt bir sonraki ziyarette telafi ederim vs vs gönlünü yap kayınvalidenin yoksa kadın kadının kurdudur.
Yok canım nolcak, en fazla arkandan "boyun posun devrilsin geliin!" demiştir yani, sorun yok😅
Noldu, vicdanın sızladı dimi okurken😅
Sen artık kızlarısın sorun yok ( : bence ellerin bu kadar zarifken iş yapmaman daha doğru
Biraz ayıp olmuş sanki
Yaa abartma o kadar iki bardağın nesi ayıp
Nasıl gelin bu hiç iş tutmayo bilmiyo 😂😂
Yapacak bise yok artik
Bilerek yaptığın çok belli
Yok ya niye olsun
Evet ayip oldu bugunde temizlige gir
misafiri cagiriyorsa takmaz takmamali
ayıp olmadı
kaçta oldu bu olay
Olmuş tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?