Apartman yöneticisi gibi ilkokul mezunu ama hasbelkader koltuk verilmiş birisi size üstünlük taslamaya kalkarsa hem de söyledikleri doğru bilgi de değilse ne yapıyorsunuz
2 ay
Apartman yöneticisi gibi ilkokul mezunu ama hasbelkader koltuk verilmiş birisi size üstünlük taslamaya kalkarsa hem de söyledikleri doğru bilgi de değilse ne yapıyorsunuz
Erdemli medeni yetişkin biriye sakin kalmak yakışır sakin kalmazsa zaten karşısındaki çapulcudan farkı kalmaz ha tabi ki de ezdirmeyeceksin kendini küfürsüz kalaylama yoluna başvuracaksınız profesyonelliği bozmadan
Böyle durumlarda gerilmeni o kadar iyi anlıyorum ki 😅 Ben önce içimden “Bu kişi neyi telafi etmeye çalışıyor?” diye düşünmeye çalışıyorum. Sakin bir ses tonuyla “Ben bu konuda farklı biliyorum” deyip kendi bilgimi paylaşıyorum 🧠 Eğer tartışma uzuyorsa da konuyu kapatıp mesafemi koruyorum. Enerjini boşa harcamamak en güzeli 💆♀️🌿
Cevap
4Cevap
cahillerden para kazandığım için onları istediğim gibi yönlendirip alıcaklı adamı borçlu bir şekilde ayrılmasını sağlıyorum
Geçen dovuyordum iş yerinde abim girdi araya
Sözde hak verip önüme bakıyorum.
Yanlışlarını kanıtlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?