İşyerinde bir amca var, vardiya amiri benden kat kat fazla maaşı. En düşük maaş benim. Amca kimi görse yağcılık yapar, en sahtesi o yani. Yüzüne bir sürü yağ yakıp arkasını dönünce arkasından konuştuğuna da çok şahit oldum ve kızlarla konuşurken daha yağcı, dünyanın en güzel kızı tek çiçek kız sensin vs der. Bana da çiçek kız der (her kıza der). Şu güzelliğe bak vs der uzaktan ama o kadar abartmaz. Gelinine torununa vs aşırı abartılı söyler bunları. Bugün yemekten sonra bana ilk kez çay ikram edip yanıma oturdu ama sürekli birilerini aradı, gelinini vs arayıp dünyanın en güzel kızı tek çiçek kızısın vs dedi bana nispet yapar gibi. Ben de lavaboya diye kalktım. Döndüğümde hâlâ oradaydı. Telefonumu masadan aldı, bu senin mi benim mi dedi, ben de şakasına gülerek "bana yenisini daha iyisini alırsan senin olabilir" dedim. O da benim çocuk bu ay sonu evlenecek, sen bana ne diyorsun, asıl senin bana para vermen lazım diyor. Benim param anca bana yetiyor dedim, diğerlerinden iste dedim. Senin para artıyordur, ev geçindirme derdin yok, tek kendine harcıyorsun diyor. Senden beklerim, onlar ev geçindiriyor, evi çocukları var dedi. Üstüme baskı kurmaya devam etti. Tüm maaşını verip diğer ay maaşını alınca verirsin demen gerekiyor!! dedi (ciddiydi versem alır). Çok bencilce bir teklif, güler yüzümden o kadar yüz bulunuyor ki herhalde ondan (gülmesem de sevmiyorlar), ters konuşsam şakaydı diyecek ya da isim düşünce laf edecek ama hadsizlik. Çünkü bana ettiği bu teklifi asla başkasına edemez. Birkaç gün önce de başka eleman maaşımın yarısını istemişti (arkadaşı yani bizim müdürün nişanı için), vermeyince suçlu hissettirmişti. Ben bu amcanın oğlunun düğününe de gitmek istemiyorum, özellikle bugün oturalım deyip yanımda gelinine vs yağcılık yapıp değersiz hissettirmesinden, üstüne tüm maaşımı vermediğim için suçlu hissettirmesinden sonra asla gitmek istemiyorum, zaten oğlunu da tanımam etmem. Ama gelmeyeceğim desem sürekli ısrar eder, ne yapacağım nasıl bahane bulacağım fikir verin lütfen?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer