Oğluma sürekli gayrimeşru çocuğu diye alay eden çocuğumun babasının ailesini çocuğumun doğum gününe davet etmeli miyim?

Arkadaşlar 19 yaşındayken çocuk sahibi oldum. Çocuğum 5 yaşına girecek. Hep arkadaşlarının doğum gününe götürdüm ama onun doğum günü hep sadece ben ve o kutladık çok üzülüyor. Babası evlendi 3-4 günde bir uğruyor. Babasının ailesi zaten bizi sevmiyorlar. Kardeşleri var var çocuğumun. Anneleri çocuklarını benim çocuğumla gorustutmuyor. Acaba diyorum ki ben ona doğum günü partisi versem. Ufak bir kutlama olacak. Babasının ailesi ve benim ailem gelsin. Çok kişi gelmez ama yine de bir kaç kişi gelir. Yapsam mı bunu? Açıkçası ben dışarıda bu konuda çok ozguvenli biriyim ne kendimden ne de cocugumdan utanıyorum ama sürekli babasının ailesi yok gayrimesru çocuğa hediye alınmaz, harçlık verilmez, ziyaret edilmez falan diyorlar ozguvenim düşüyor. Yani babasinin ailesinin hepsi böyle olmasa bile yarısından fazlası böyle düşünüyor. Başım ağrıyacak dalga falan geçecekler ama ben çocuğumu mutlu etmek istiyorum. Ve ailelerimiz dışında davet edecek kimsem yok. Ayrıca benim çocuğumun babasının ailesiyle aramin bir düzeleceğine inanıyorum yani ve istiyorum da çünkü her ne olursa olsun onlar benim çocuğumun ailesi ve ben aramızı düzelmesi için cabalamazsam ileride çocuğum beni suçlar. Sizce yapayım mı böyle bir şey?

Oğluma sürekli gayrimeşru çocuğu diye alay eden çocuğumun babasının ailesini çocuğumun doğum gününe davet etmeli miyim?