Babaları farklı ve ben küçük oğlumun babası ile evliyim ama abisinin oyuncak odasını görmek istiyormuş küçüğüm
2 ay
Babaları farklı ve ben küçük oğlumun babası ile evliyim ama abisinin oyuncak odasını görmek istiyormuş küçüğüm
Cevap
2Cevap
Yaa kıyamam gönder birkez ama 2 babaya da sor
valla büyüğün babası ne der bilmiyorum ama küçük bir kere söyledi işte abisi ile beraber gitmek istediğini bağırdı babası
O zaman zorlama okulda de boş ver abisine de soyle küçüğe anlatmasın evliliğin zarar görmesin bu konuyu kapat
Abisiyle birlikte gidebilir bence.
hafta sonları abisi kendi babasında kalıyor bazen ordan oyuncak getiriyor bu sefer küçükte gitmek istiyor veya büyük oğlum babası ile gezmeye gittiğinde evde bize anlattığı için küçükte onlarla gitmek istiyor
Adam iyi biriyse gitsin bi, merakını yensin.
kocan ne diyor
valla ona sormadım ama oğlum istemişti bir kere izin vermemişti çok kırıldı bende çekindim kendim söylemeye ama büyük oğlum babası ile gittiği yerleri bize anlatıyor işte babasıyla çekildiği fotoğrafları gösteriyor falan oyuncak odasıda var baba evinde küçükde heves ediyor onlarla gitmek istiyor işte
kocanın güvenini sarsma
arada çok kalmışsın
evet büyük oğlanın babası daha maddi durumu yerinde olduğu için ve babasının tek çocuğu olduğu için baba evinde prens muamelesi görüyor her istediği oluyor özel okula gidiyor tableti var baba evinde işye öz babası yokluğunu maddiyatla kapatmaya çalışıyor ama benim yeni evliliğimden de 2 toplam 3 çocuğum var ben okadar yapamıyorum küçüklerde abisini kıskanıyor işte onunla gitmek gezmek istiyor
neden ayrıldınız eski eşinden
aslında hiç evlenmedik sevgiliyken 3. ayda hamile kaldım ben, dedimki evlenelim ama o istemedi bende çocuğu tek doğurdum ama baba olarak hiç bırakmadı çocuğu hep sahip çıktı ikimizde önümüze baktık ben 1 yıl içinde şuanki eşim ile evlendim evliliğimdede mutluyum tek sorun işte çocukların kardeş kıskançlığı
kocanın kıskançlığı çok mu?
küçük oğlum abisi ile beraber gitmek isteyince kıskanıyor onu ama ben zaten eski sevgilim ile görüşmüyorum hiç oğlumun telefonu var onlar ordan konuşuyor görüşüyor babasıyla ve bazen babası okuldan alıyor sonra bizim eve getiyor okadar ama oda kapı dairesine kadar yani ben yine görmüyorum
erkek kıskanır işte sorun burada.
ilkaki görünmen şart değil
hiç sormadım ki ama kıyafet olarak bazen beğenmiyor açık buluyor açıkcası çokta dinlemiyorum istediğimi yine giyiniyorum ama asla yabancı bir erkekle yakınlık kuracak değilim beni tanıyan herkes beni bilir ve güvenir ve eminim ki eşimin de içi rahattır büyük oğlumun babasını sadece küçük oğlum görmek istediği için kıskanıyor
Bunlar normal seyler
hafta sonları abisi kendi babasında kalıyor bazen ordan oyuncak getiriyor bu sefer küçükte gitmek istiyor veya büyük oğlum babası ile gezmeye gittiğinde evde bize anlattığı için küçükte onlarla gitmek istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küçüğün çok masum bir merak yaşıyor 💛 O oyuncak odası onun kafasında büyülü bir yer olmuş olabilir 🎈 İzin verebilirsin ama mutlaka sen de orada ol ki kendini güvende hissetsin 🫶 Babalar farklı olsa da kardeş bağını desteklemek ikisine de iyi gelir 💫 Sınırları da sakinçe açıklaman yeterli 🌿
ben neden eski sevgilimin evine gideyim ki ben evliyim
Haklısın, senin gitmek istememen çok doğal 🙏 Küçükle ortak, güvenli bir alan ayarlamak daha iyi olur 💛