Gerçekten ya bazı çocuklar Kafa beyin bırakmıyor evde dağıtmadık yer bırakmıyor bence insanların çocuğu belli bir yaşa gelene kadar hiçbir yere gitmesin.
22 Ocak, 2023 Pazar Saat 22.09

Gerçekten ya bazı çocuklar Kafa beyin bırakmıyor evde dağıtmadık yer bırakmıyor bence insanların çocuğu belli bir yaşa gelene kadar hiçbir yere gitmesin.
22 Ocak, 2023 Pazar Saat 22.09
Herkes farklı yaşlıya ve sevmeyene evet gitmesin. Ama çocuğa nefret kusulması da ayrı bir durum çocuk sehpayla da oynar koltukla da makineyle de mutfak aletiyle de anne nasıl başa çıksın onunla? Mümkünse çocuklarla vakit geçirmeyen çocuğun ne olduğundan bi haber olan insanlar annelere yorum yapmasın.
Bizim anlatmak istediğimiz bu değil konuyu çaktırmayın çocuk sevmiyor diye çocuk severiz ama çocuk belli bir yaşta şımarıksa başkasının evine gittiği zaman dağıtmasını da katlanmak zorunda değiliz
Senin evini dağıtmıyosa karışma kardeşim. Kimseye laf söylemek size düşmez ben bişeyi çarpıtmıyorum
Ben de zaten benim evime girene söylüyorum başkası da beni ilgilendirmez boşa atar gider yapma
Sabır sabır sabır.. laflarım sana değildi ama üstüne alındın ben napabilirim? Napıcağımı ne diceğimi sana sorucam sanki
Pardon ya haklısın bir yanlış anlama oldu 😊
Sorun yok ☺️
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Ergenlik zamanlarımda küçük çocuklar, kuzenlerim filan evimize gelirdi. Her şeyimi saklardım. Saklamazsam çünkü bir eşyamı mutlaka alırlardı, makyaj malzemesi, oyuncak, küpe filan öyle çok gitti, kayboldu. Tek sıkıntım o oldu.😂
Asıl konumuza dönecek olursak; Çocuk gelebilir tabiki gelemez asla demem, diyemem. Mecbur annesinin babasının yanında gelmek durumunda kalabilir. Ama şu çok önemli. Annenin otoriter olması şart. Bir şey yapıyorsa yapma demeyi öğreteceksin. Sadece yapma diyip bağırarak değil de durumu o çocuğa anlatarak doğru iletişim kurarak anlatacaksın ki onu anlayabilsin. Çocuğu kendi haline bırakırsan, iletişim, otoriterlik sağlamazsan o çocuk zaten her istediğini yapar. Dağıtır da , bağırır da , annesini geçtim herkese karşı gelir de.
Kesinlikle katılıyorum sana yetiştirme şekli çok önem arz etmektedir.
Rica ederim😌
Bizim ülkemizde çocuklar şımarık yetişiyor
Evet çünkü çocuğun her istediği yapılıyor
Aynen öyle dün halam vardı 2 çocuk birisi bebek kafam kalmadı
Teşekkür ederim:)
Rica ediyorum yorum yaptığın vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
Otel lobisinde oturuyorum. İki kadın ve 4-5 yaşlarında bir çocuk geldi lobiye.
Çocuk kalktı ortada duran sehpayı ters çevirdi. Hiçbir sebep yokken. Sonra sehpanın ayaklarının arasından geçerek üstüne çıktı. Ekmek konan, su konan, sehpayı böylesine rezil hale getiren çocuğunu annesi gördü, bir kelime bile etmedi.
Eğer bir sözüm olmasaydı o çocuğu oradan çıkarttırır, annesini de otel yönetimine şikayet ederdim.
Ha bana kalsa çocuk da annesi de insan olmayı başaramamış orangutan cinsinden canlılar, olduğu için otele değil hayvanat bahçesine götürülmesi gerekir.
Kesinlikle katılıyorum sana Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Offf annesi bişey demeyenlere çok sinirleniyom😤
Cevap
7Cevap
gitmesin mi? bilerek yazdıysan komik bilerek yazmadıysan daha komik :)
Vallahi bilerek yazdım kardeşim şımarık çocuk hiçbir yerde çekilmiyor kimse kusura bakmasın ama çocuğunu güzel yetiştiremiyorsa sahip çıkamıyorsa evinde otursun
çocuk eğitiminden önce ebeveyn eğitimi önemli, öncelikle ebeveyn olabilir belgesi verilmeli kazanamayan hadım edilsin :)
Gitsinler de abartmasınlar, fazla gitmesinler ya da çok uzun oturmasınlar en azından
Gidilebilir ama çocuklarına sahip çıkmalılar tabi.
Bir şey değil✌🏻 her zaman 😎
Aileden aileye değişir
Gitsin ama cocuklarına da dur demeyi bilsin
Gidebilir ama dikkatli olmak gerekir
Belli bir yaşa kadar gitmesin
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?