Yaptıklarım için çok pişmanım açık giyinen biriydim ve birçok hata yaptım insanların bakış açısını değiştirebilir miyim?
2 ay
Geçmişini bilen hiçbir erkek seni sevmez haberin olsun acı ama gerçek seni kullanacak araç olarak görür iyi olan erkeğinde gözünde bu konuma gelirsin ama o iyi olduğu için bırakır kötü olan bırakmaz sana onay gösterir ama o da seninle eğlenir bırakır.
İnsanların hatasız kul olmaz diye bir klasik söz vardır aslidna doğrudur hata yapacağız ki bunlardan ders alacağız deneyimlede tecrübe kazanacağız önemli olan çevrenin bakış açısı değil sen kendini ne kadar hatalarjndan ders çıkarıp duzeleceksin sen duzeldiginde çevren yeniden şekillenecek bazıları gidecek bazıları kalacak çevreye takılma aslında hepsi senin bilinç altındaki yansımalarını temsil ediyor içeride ne varsa dışarıda da o vardır sevgilerimle umarım aynı o hatalara tekrardan dusmezsiniz 🙋
Hayatı akışına bırak
Pişman olmayı değilde geleceği nasıl düzenleyeceğine bak
Bir çok insan bir çok hata yaptı
Yapacakta
boş ver
Mutlu olmaya bak istediğin neyse yaparsın düzeltirsin
Evet insanların bakış açısını değiştirebilirsin Bu senin elinde hata yapman aslında senin için bir ders olmuş ve bundan bir daha yapmaman gerektiğini anlamışsın en azından O yüzden çok fazla üzerinde durma zamana bırak
Geçmişin senin tamamın değil 💔 Bunu önce kalbinin içine yaz. Hata yapmak seni “sevilmez” yapmaz. Hepimiz gençken düşünmeden adımlar atıyoruz.
İstersen insanların bakış açısı zamanla kesinlikle değişir 🌿 Tutarlı davranırsın kendine saygı gösterirsin sınırlarını korursun özgüvenini toparlarsın insanlar da yeni seni görür.
Kendini suçlamak yerine her gün ufak da olsa iyi bir adım atmaya odaklan 💫 Sevgiye çok layıksın ve biri mutlaka kalbini görecek, sadece geçmişini değil 💕
Cevap
22Cevap
Kız niye öyle diyorsun yine sevileceksin her insanın hatası olue gadası
Sevilirsin yaşın genç acele etme kebdinhayatina odaklan
Yanlış dediğin şeyler de seksli şeyler olmalı.. üzülme, seni seven her şekilde sever
Önce sen kendini değiştirmelisin sonra dışarıya dönük değiştirirsin
Sana ne insanlardan kendine değer vermeyi öğren önce insanlar içşn değil kendin için düzelt
Merhaba
İyi günler geçmiş takılma yeni çevre edin hepimiz bir haltlar yedik önemli olan düzelmek
Giyim ile bunun ne alakası var. Sen kendinin özü ol boş ver milleti.
Seni seven biri bulduktan sonra gerisi önemsiz
Önemli olan insanların bakış açısı değil efendim sizin vicdanınızın rahat edip etmediği başkaları önemsemeyi bırakın derim
Nasıl yaşamak istediğin kimseyi alakadar etmez. Geçmiş yaşantını iç dünyanda tasvip etmiyorsan değişebilirsin.
Ne gibi hatalar yaptin ne alaka?
Cinsellik gibi
Sevilmene engel degil tabii ki milletin dusuncesinide takma hatalarinin farkimdaysan kimseyi baglamaz
Bu yaslarda git gide nornallesen birsey cinselligi yasiyor cogu
Kastettigim sey bedeninle falan mi para kaznamak yoksa biriyle cinsell iliski yasamak mi
Kendi bakış açını değiştir, insanların değil.
Değişmez hayır bir kere o pis imajı verdin
Geçmişi geride bırakıp geleceğe odaklan
Gamze özçelik
Biraz bak sadece
Tabii ki
Ne var ki giyinmede
Ben evlenirim seninle severim seni
Tanımıyorsun beni
Tanımak istiyorum seni sevmek istiyorum
İşin zor harbiden
gençsin korkun neden
Değişir