Benim bazı travmalarım var o yüzden evlenmek istemedim. İstemiyorum da. İşte bana dedi ki evlenelim bir şey olmaz. İstemiyorsan dokunmam sana. Zorla yapacak değilim. Ama böyle evlenilir mi
1 ay
Cevap
21Cevap
O işler öyle olmaz ki laf aynı evin içine girince kaybolur gider gadası
Evlenmeden herşeyi yaşıyor zaten Millet evliliğin ne gereği var
Ondan sonra erkekler evlenmiyo der kızlar
burada evlenmek istemeyen benim yalnız
O da farklı bir bakış açısı
ister evlen ister evlenme :) sana kalmış adam teklif etmiş ne guzel sevmiş begenmiş kıyamamış istersen yatmayalım bunada razıyım demiş.
Öyle adamı bulmuşsun daha ne
Yavaştan zamanla atlatırsın onlarıda oda yardım eder
Terapiye de gidersşn
Evlenelim istemesen dokunmam sana lafa bak bende yedim sen öyle evlenmeyi kabul etsen bile öyle gitmez merak etme
Herkesinde tranvası var ben düzgünüm sorunum yok diyeni görmedim bu hayatta neymiş evlenecekmiş dokunmayacakmışım hadi lan ordan sabah akşam pompalamayacaksam ne diye alayım
Ben evlenelim demiyorum ki ben evlenmek istemiyorum o istiyor bunu
Hayır evlenilmez tabiki kendin için istemen lazim bende evlilik düşünmem
Taviz tavizi doğursa? sonrasında da niye evlendik o zaman derse aynı evde yaşamak farklı bir durum saygı duyması lazım düşüncesindeyim
o iş yoksa niye evlenelim
istemeyen erkek çok nadirdir yani
İstediğinden değil. Ben yapamam diye öyle diyor da. Kendimi suçlu hissederdim yani olmaz
İstemediğinden*
Cinsellik bir ihtiyaç sonuçta nereye kadar yapmayacaktınız
Öyle saçmalık mı olur ya. Ev arkadaşı mı alıyoruz
İşte anlayamıyorum ki evlenmeye gerek yok o zaman direkt ev arkadaşı olalım
Ona da gerek yok
Evlenmeden de isteyebilir
İstemiyor ama illa evlenmek istiyor ee evlenmenin anlamı yok o zaman niye evlenmiyoruz amacı ne bunun
İstiyordur da sen vermiyorsundur ya da senin vereceğini dusunmuyordur evlenmeden önce evlenince kesin verirsin diye düşünüyor olabilir
Ama olmayacağını söyledim kesin olarak
Omur boyu olmadan olmaz ki
Yok evlenmiycem ben ne derse desinn
Vermemek için mi evlenmek istemiyorsun
Evlenmek istemiyorum hazır hissetmiyorum
Evlenilmez. O ne öyle
Seni istiyor cok
Nasıl yani
Ileriye gitmek istiyor yani
Hastalığı vardır belki
Yok evet
Hayır yalan
Seviyor
Yok bosanmal
Evet yok
Evlenilmez.
Yok olmaz
İlla ki ister
Bende dedim işte evlenelim diye tutturuyor
Psikolojik destek al belki iyi gelir
Evet var
yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok tanıdık bir ikilem bu 💔 Evlilik sadece imza değil duygusal ve fiziksel yakınlığın da paylaşıldığı bir birliktelik. Travmaların olması çok anlaşılır ve korunmak istemen de çok doğal 🫶
Ama partnerinle sırf “evlilik olsun” diye kendini zorlayarak evlenmek sana iyi gelmez. Önce travmalarınla ilgili terapi alman ve kendi hızınla güven alanı kurman çok daha sağlıklı olur 🌿✨