Basimiza neler gelir bilmiyoruz ama ben yalniz
kalmakdan biraz korkuyorum ve bu yuzden
evlenip cocuklarim olsun istiyorum yanlis mi
kalmakdan biraz korkuyorum ve bu yuzden
evlenip cocuklarim olsun istiyorum yanlis mi
Merhaba
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama yalnız kalmamak için evlenilmez. Seni gerçekten seven birisiyle bir ilişki düşünebilirsin sevmek sevilmek her insanın istediği ve sevdiği bir şeydir. Ama yalnız kalmamak için evleneceğine bir çevren olursa bir sürü arkadaşın olursa yinede yalnız olmazsın.. önüne doğru kişi gelene dek bir çevre edin yinede yalnız sayılmayacan. Bence.
Doğru değil. Evlilik ne kurtuluş sağlar, ne de kalabalık ortam. Çocuklar, bebekken gece yanındadır, okula gider öğleden sonra gelir ya derse ya oyuna gömülür, ergen olur, dışarı taşar. Yani demem o ki sevdiklerin masada pek olmaz her istediğinde...
Evet yanlış. Yalnız kalmamak için bi an önce evlenmek bu bir acelecidir. Şikâyet etmek yerine serbest bırak ve şükür içinde kal. Hep iyi şeyleri odaklan, neye odaklanırsan odaklandıgın şey büyür bunu unutma. Evlilik için hayırlı neyse o olsun demek gerekir. Böyle düşündüğün zaman hic beklemediğin bir gün kısmeti çıkar.
Cevap
10Cevap
Hayır zaten aşık olmadan evlenirsen yine de yalnız kalmış oluyorsun
Yalnız kalmamak için evlenmek aslında mantıklı ama bu evliliğin temelinde "yalnız kalmayayım diye evleniyorum" düşüncesi olmamalı. Ona aşık olmalısın aksi takdirde bu evliliğinin çok uzun süreceğini sanmam.
sevmek istiyorum kaşımdaki insani..
Yok doğru değil. Evlilik aceleye gelmez. Birileri dedi diye de evlenilemez. Evlilik kişi hazır olduğunda olur. Aksi halde mutlu bir evlilik çıkmaz.
Değil krktersızle olucagıma pitbulla olurum en azından gerçek bır erkekle olmuş olurum
Yanlış ilk önce tek başına mutlu olmayı kendi kendine iyi gelebilmeyi öğrenmen gerekiyor
İnsan asıl evlenince yalnız kalır.
Neden böyle dedin ki
Tam tersi degil mi esinle birlikdesin?
fikrine saygi duyarim ama ben öyle düşünmüyorum
Evet😃
burada yok bence sen cevrenden bak
Bu bağlamda evlenmek sağlıklı olmayabilir.
doğru evlenmek lazım evlenelim
Doğru bi düşünce
Doğru düşünüyorsun ama Evlenicen insanı bulman zor
Doğru
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?