• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum
2 ay

Çocukluk arkadaşım para yüzünden intihar etti, insan ailesi varken gerçekten para için intihar eder mi?

Logarski
Logarski Takip Et
Xper 1 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Çocukluk arkadaşım para yüzünden intihar etti, insan ailesi varken gerçekten para için intihar eder mi?
Çocuk Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

1

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    2 ay

Herkesin ailesi destek olmayabilir

0
    39 Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Destek olmasa bile intahar bir çözüm değildir eden için olsa bile geride kalanların ne günahı var peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Çözümdür abi ben sana açık soyleyim. Şu hayatta Allahın gücüne gitmesin ama aileme yükten başka bir şey değilim. Allah korkusu olmasa çoktan bitirmiştim işimi. Kimse evediyyen üzülmüyor 3 5 gün ağlayıp insanlar yoluna bakar.

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Bak dostum evet herkes yoluna bakar tabikide ama evliysen şayet iyi günde kötü günde diye bir söz verdin sen diyorsun ki benden bu kadar başının çaresine bak peki o kişinin ne günahı var yazık değil mi tamam bosanabilirsin kendine başka bir yol çizebilirsin ama elinden geldikçe de yine bir şekilde az da olsa yardım etme imkanın varken bunu neden sıfır ihtimale düşürmek için çabalarsın ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Ben evli değilim abi. Bu sebepten rahat konuştum ama evliyken tabiki işler değişiyor biraz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Hayatta ne olsa mutlu olurum bilmiyorum yani hiçbir bağım yok kaldıkça günaha batıyor bu dünyada insan ve bir sürü şey var benim için mesela hesaptan korksam bile ölüm kurtuluş gibi geliyor

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Peki evli değilsin çocuk vs yok bunu düşünmek için ne yaşadın merak ettim doğrusu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Anlatsam ne yapacan abi yanlış anlama lütfen de hatırlayıp üzülecem sadece boş ver o yüzden. Hayat sağlığı yerinde parası olana güzel. Garibana hayat iyi bir şey değil

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

İyide dünya ne kadar kötü olsa da sen istediğin kadar temizsin tek gayen buysa buda senin elinde nefsinde şayet nefsin gerçekten dirayetliyse bu tür şeyler düşünmek bile saçma aksi durum olmadığı müddetçe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Örnek verim abi günümüzde asgari ücretli hadi memur kesim diyelim kiraya çıktığı zaman bir ev veya arabayı kredi sistemine bulaşmadan faiz ödemeden alması mümkün değil. Otomatik faize bulasiyorsun veya başka bir örnek ne kadar gözünü kaçırsanda çıplak türbanlılar mi dersin mini etekliler mi yani etrafta dolu otomatik göz zinasina giriyorsun vs vs. Bana kimse bu dünyanın iyi bir olduğunu kanıtlamayamaz hele ki ahir zamanin. Benim yaşadıklarım bana yetiyor ağırlık olarak.

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Anlatsan dinlerdim bunu uzulmen için söylemiyorum inan bana ben sana başımdan geçenleri anlatsam bana derdin ki benim yaşadıklarım da dert mi ama kısa özet geçeyim benim annem babam hiçkimsem yok yetiştirme yurdunda büyüdüm yıllar sonra annemin vefat ettiğini öğrendim babamı buldum babam beni istemedi bundan 10 sene evlendim aldatıldım ayrıldık hani derler ya garibanın yüzü güler mi o misal velhasıl 3 sene önce tekrar evlendim ve Bir aslanım oldu ama ne olursa olsun Allahtan umudumu hiç kesmedim çünkü biliyorum ki Allah gerçekten bizleri görüyor duyuyor ve imtihan ediyor sonunda mükafatı da oluyor benim oldu şükürler olsun darısı senin başına kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Öksüz yetim olmak zordur abi biliyorum çok şükür ailem var ama huzurlu bir evlilikte büyümedim cinsel istismara uğradım birkaç kez yani daha bir sürü şimdi sağlıkla sorun yaşıyorum okumuş işsizim psikoloji kalmadı arkadaş sevdiğim vs yok. Ameliyat olmam gerek tekrardan vs vs yani benimki sana seninki bana benzemez Allah aileni mutlu etsin abi.

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Evet dediklerinde haklısın emin ol bende o düşünce de olan birisiyim sadece şunu yapabiliyorum birisini öyle görünce ikinci defa bakmamak için elimden geleni gayreti gösteriyorum şükürler olsun bu zamana kadar tek bir bankadan kredi dahi çekmedim birikimlerimi altın olarak yapıyorum maalesef ev çünkü hayal oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Benimkisi örnek sadece abi evsiz de olmuyor neden diceksin tam p. c ev sahipleri var gerçi ahlak hiç kalmadı da yani benim o yaşadığım olaydan sonra ben yaşamıyorum olarak değerlendiriyorum kendimi. Her şeyin üstüne bir de sağlıksal sorunlar eklenince hani nefes alamıyorum artık

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Geçmiş olsun kardeşim herkesin farklı dertleri var tabi ama sen yinede Allaha sığınmayı ihmal etme derim Allah kendisine sığınan kullarını inan bana eninde sonunda mukafatlandiriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Elim ayağım tutuyor yani şükredecek tek şeyim bu sanırım. Ailem hayatta evet hala işsizim vs yani başka bilmiyorum ha Allahtan başka gidecek bir yerim yok dedim ya inancım olmasa çoktan işimi bitirmiştim yani ama inanç var Allah korkusu vs. Mükafat ben daha almadım sanırım. Nerde ipsiz sapsiz numune varsa gayte hali vakti iyi memur olmuş parası var mutlu vs vs bende hiçbiri yok mesela sınanıyorum diye kendime söylüyorum veya kendi seçimlerim hatalarim bilmiyorum ama bu dünyada olmayı ben istemiyorum bundan eminim

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Maalesef günümüzün modern sıkıntıları ev sahipleri ama elden de bir şey gelmiyor ki bunun için onları suçlamak tek taraflı saçmalık olur bizim ülke olarak birşeyler yapmamız gerekiyor aksi durumda bundan 10 sene sonra ev almayı da geçtim araba almak daha büyük mesele olacak açıkçası oncelerden hırsızlık yapanlara çok kızardım ama Maalesef bu ekonomide birsey diyemiyor insan sonumuz bakalım ne olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

https://youtu.be/W02UjT3lLjY

Su videoyu izlersen cevabımı bilmiş olursun

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Merak ettim nerde yaşıyorsun ve ne mezunusun acaba belki elimden gelen bir durum olabilir burası da vesile olur bilemeyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Aile baskısıyla öğretmen okudum abi ben

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Rahmetliyi çok izledim bilirim bunu çok çok çok haklı maalesef bunu söylediği zaman ile şu an ki durum arasında dahi çok fark var düşün ki ben 36 yaşındayım 10 lu yaşlarda derdik gelişen ülkeyiz diye üzerinden 26 sene geçti halen gelişiyoruz ama ekonomik olarak bilmiyorum gelişen kişiler ne düzeyde var inan bana ben kendimi bile düşünmüyorum çocuğumu düşünüyorum hadi biz iyi kötü bitirdik ettik ama ya onlar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Şekil a ben abi işte aileden kalan bir şey yok memura mecburiyim yani dike dike kpss kazanmam lazım. Yaw nerden tutsan elinde kalıyor yani bak sana tek video ile özetledim her şeyi.

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Benimde eşim öğretmen sosyal bilgiler öğretmeni oda atanamadı kpss den iyi bir puan almasına rağmen olmadı maalesef oda öğretmenlik yerine bir şirkette pazarlama danışmanlığı yapıyor maalesef geçenlerde bir araştırma yapılmış duymuş olabilirsin BİM ve a101 de çalışan öğretmen sayısı MEB den fazla yani boyle bir durumda insanların mutlu olması zaten şaşırtıcı olurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Benim ilkokul sıkıntili branş abi yani ben atansam da rezilim. Mersin ilcesindeyim ben yani büyük bir yer de değilim yani düzgün işler yok geneli amele arıyor. O da benden geçti şimdilik 2 fıtık ameliyatı oldum 2 si yolda. Kulak bozuldu duzelttiremdim o beni bitirdi yani daha ne olacak bilmiyorum

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

İnan bana kpss kazansan bile aldığın maaşın yarısı kiraya 4%1 i yakıt geriye kalan yarısı giyim kusam yemek elektrik su diye gidiyor işin sonunda bakıyorsun elinde ne var koca bir sıfır bu ülkede çalışan eşin yoksa ileriye gitmeyi geçtim geriye gelmiyorsan büyük başarı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Abi mesleği sevmiyorum parayı geçtim fakirliği bilirim ben bir şekil idare ederim de sabah söve söve ise gitmek yani demek istediğim. 4 okul 4 ıssiz 8 senem çöp yani

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Gerçekten üzüldüm kardeşim bu durumda olmana eğer fırsatın varsa tabi veya imkanın gebzeye taşınabilirsen yardımcı olabilirim sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kocaelinde miydi abi orası unuttum.

Yaşadığım şeyden dolayı bir yere çok çıkamıyorum alışamıyorum. Zaten birikim falan da yok yani kira vs olacak orada. En azından burada bir şey bulursam kira vermicem

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Söve söve gittiğin işten de ne mutlu olabilirsin ne de aldığın paranın hayrını görebilirsin zaten senin gibi yetiştirme yurdunda Olan bir arkadaş vardı ama o öyle üniversite falan okumadı kafası zsten farklı çalışırdı hep para aşkı vardı onda memur maaşı ile asgari ücret maaşı ile birsey olmaz yaşım gençken birseyler yapmam lazım derdi ve bir olaya karıştı 13 yıl hapis yattı şu an evet durumu gerçekten iyi ama hayatından giden 13 yıla değdi mi muamma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Asgariye olmaz o belli de memur iken bir şekilde gecinilir öyle para sevgim yok karnım doysun kel kötü evim arabam olursa kafi

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Evet Kocaeli'nde şirketler de çok bekar olduğu için kendi aralarında birleşip ev tutan çok oluyor oda tahminen aylık elektrik kira ortalama kişi başına 12k ya denk gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kyk da birkaç numune ayrıca askeri koğuşta da görev yaparken bir sürü slk tanıdım abi mümkünse yalnız kalacağım bir şey düşünüyorum. Adamların donunu çalan bile vardi yani. Ev üstüne ev olmuyor maalesef.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Hani diceksin belki rahatına düşkün ama öyle değil artık aksilik yaşamaktan tahammül seviyem kalmadı yani

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Vallahi memurluk ta öyle abartıldığı kadar iyi birsey değil bak ben memurum aldığım maaş 82k ve kiram 27k ama düşününce çok iyi geliyor değil mi hergn yol ücreti yemek parası elimde kalan para inan bana 40 ile 45 arası oluyor yaptığım işi de birçok kişi yapmaz

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Tabiki tek kalmak mantıklı ama işte maalesef ekonomik şartları göz ardı da etmemek gerekiyor yoksa bu ekonomi de kimse gidip te babasının hayrına 3 4 kişi birlikte yaşamak istemez ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Abi evlisin sen gene zorlanman normal ben tekim beni idare ettirir tek kalırım ama kafam rahat olur

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Hayırlısı artık kardeşim ama yanlız değilsin en azından

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

İyi de kötü de olsa ailem var evet yani diyorum şükrederim ben abi ama bazı şeyler bıktırdı artık yani

Yorumla
    • Logarski
      Logarski
      2 ay

Kardeşim sıkılan veya bu dertten muzdarip olan tek sen degilsin misal hadi çözüm bulalım para seven biri olsan günah korkun olmasa farklı işler yaparsın ama Allah korkun varken farklı. seyler yapmazsın yapacağın tekşey tevekkül etmek başka da bir caresi yok bu işin bende bazı dönemler de dedim savaş çıksa da kurtulsak diye ama olmadı:) her çeşit dua edildi yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Ediyorum abi sabah hastaneye gidecem ben mesela kaç Dr gezdim kulak için hala çekiyorum sorunu mesela

Yorumla

Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocukluk arkadaşım para yüzünden intihar etti, insan ailesi varken gerçekten para için intihar eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek maddi sıkıntısı yüzünden intihar edecem diyor inanmalimiyim? 6 cevap verildi
Biri için intihar eden ahmak mıdır? 5 cevap verildi
Bugün 18 yaşındaki bir genç , Bir araba, bir ev uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum, diyerek... 24 cevap verildi
13 yaşındaki bir erkek çocuğu neden intihar eder? 6 cevap verildi
İntihar etmeye kalkan birine ne deseniz intihar etmeyi bırakır? 5 cevap verildi
Gerçekten intihar etmek isteyen eder miydi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨