Çok zorluk çektim ailem evden kovuyordu anksiyetem vardı hep ezildim falan sizce evlenseydim bunları yaşamaz mıydım rezil oldum çıktım adım çıktı şimdi de çok fakir adamlar denk geliyor sizce evde mi kaldım
1 ay
Çok zorluk çektim ailem evden kovuyordu anksiyetem vardı hep ezildim falan sizce evlenseydim bunları yaşamaz mıydım rezil oldum çıktım adım çıktı şimdi de çok fakir adamlar denk geliyor sizce evde mi kaldım
Evden kovuyorlar diyorsun Adım çıktı diyorsun sonra fakir adamlar geliyor diyorsun kardeşim nasıl bir ruh halindesin anlamadım sen ne istiyorsun zengin koca falan mı? zengin insanın etrafında 18 yaşında dünya güzeli kızlar varken gelipte 28 yaşında bir kızla evlenecek değiller ya isteklerini biraz düşür ya da sen bu kafayı değiştir
Çok zengin degil ev araba
Adın neden çıktı?
boş ver
Hiçbir zaman evde kaldım diye bir durum yoktu. Hayatımızda bazı şeyleri ne zaman ne şekilde karşımıza çıkacağı asla belli olmaz. Yaşadın olumsuzluklar seni bu şekilde düşünmeye itmiş bence
Evt valla ya evlenseydim böhşe olmazdı sanki
Ama şöyle düşün evlenseydin belki de daha kötü bir hayat yaşardın belki de hayatına giren insan seni daha çok mutsuz edecekti. Hani onun da garantisi yoktu bence
Ben ilaç kullanıyorum 20 yaşindan beri ailemin ezdigi kadar kimse ezemez beni
Yani şu anda şunu diyorsun ben gibi görmüşüm bunun daha da bir dibi yoktur Peki şu da güzel olmaz mıydı ailen seni ezdi Ama bundan sonra hayatına öyle birini al ki yaşadığım bütün sıkıntıları sana unutursun ve çok mutlu ol
İşte diyom ya beni sahiplenecek birisi çıkmadı henüz
İnşallah Gerçekten seni sahiplenecek sen olduğun için sevecek biri karşına çıkarsa bu yaşadığım bütün hüzünleri sana bir çırpıda unutturur. Peki mesela evden dışarı çıkıyor musun bir ortama giriyor musun sonuç olarak hani anca birileriyle tanışma bu şekilde olur
Yaşadıkların yüzünden kendini suçlaman çok acı verici 😔 Evlenmiş olsan da o koşullarda büyük ihtimalle başka türlü incinirdin. Evde kalmadın canım, 28 yaş hâlâ çok genç 💕 “Adım çıktı” korkusu da toplum baskısı sadece. Değerini para kazanan erkekle ölçme, önce kendini iyileştirmeye odaklan. Sağlamlaştıkça karşına çıkan insanlar da değişir ✨💫
Cevap
11Cevap
Yanlış evlilik yapıp kocan tarafından ezilmekten iyidir o yüzden evde mi kaldım diye düşünme seni el üstünde tutucak biriyle evlen
Haklısın
evde kaldığını sanmıyorum ama sırf evlenmek için biriyle evlenme daha pişman olursun
Evlenmek için evlenilmez seversin evlenirsin
Adin mi cikti adi cikan birisi nasil eglenebilsin
Hayırlısı olsun geç olsun
Kime sakliyorsun kendini
Evde kalmış değilsin bu yaşta
Yaş geçtikçe en garibanj gelir
Harbiden yas
Keşke başta flört etseydim birini bulsaydım
Git evlen bizene mk
Yok kadınların hep şansı oluyor
Benim yok
Olur olur zamana birak sadece ve bu düşünceye girip saçma sapan insanlara şans verme yeterli hanımefendi
Daha değil.
Evet
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?