Eşim olacak kişiyle Esra Erol programını izliyorduk, bir kadın eşinden boşanıyordu, eşim de buna istinaden boşanan kadınlarda akıl yok dedi
2 ay
Eşinin yanında iyi ki boşanmışlar bravo mu desin adam öyle diyecek tabi sana altyapı yapıyor boşanma diye öyle bir düşünce oluşmasın kafanda diye bir nevi subliminal
Ne diye peki
Evliliğini sürdürmek için işte ne diye olsun seni kaybetmemek için
Bu cümle çok incitici ve küçümseyici 💔 Muhtemelen bilinçaltındaki kadın algısını fark etmeden dışa vurdu. Boşanmayı “ayıp, zayıflık, akılsızlık” sanan geleneksel bir bakış açısı taşıyor olabilir.
Bence önce sakin bir anda “Bu sözün beni ne kadar yaraladığını” duygularını anlatarak konuş. Savunmaya geçerse örnek ver. Sağlıklı ilişkide bu tarz genellemeler yerine empati olmalı 💬✨
Cevap
9Cevap
Eşinin mentalitesini tam olarak görmüş oldun, ileride boşanmayı düşündüğünü söyleidğinde anlayış ile karşılayamayacağını ve de problem çıkaracağını da itiraf etmiş oldu.
Evde yatıyor erkek esskk gibi çalışıp bakıyor diye demiştir
Doğruu demişş sende boşanmaya yer arıyon gibi ondan bari böyle konuşayımm demişş
Esra Erol izleyen kadın zekasından da ancak bu beklenir
Hahahaha kendisine neden sormuyorsunuz siz de buraya yazmaya yer arıyonuz ha, kocan görse buraya yazdığını sende akıl yok der sen de yine neden böyle dedi diye sorarsın kesin
Tam tersi olması😂 Boşanan kadın akıllıdır hatta direkt evlenmemeleri lazım bu ortadoğulularla
Niye öyle bişey der ki bir erkek
Büyük konuşmuş başına gelecek demekki😁
Amacı ne bunun
Demek istiyorki rahatlarım yerinde neden boşanıyorlar diyor kadının derdini dinlemiyor
Anlamadım
Belliki seninde derdini dinlemiyor ekmek getiriyorum yeter diyor
Erkek kafası işte basmıyor evlendim istedigimgibi yaşarım diyor sonra kadın derdini anlatıyor oralı olmuyor erkek kadın bakıyor bu iş düzelmiyor boşanıp gidiyor
Ne alaka sorun varsa bosanir
Sana alttan laf söylemiş boşanma bak demiş
bilmem, boşanmaya niyetin mi var ki
Yani arada bi bişey olunca boşanırım diyordum
Ne alaka ya?
Ona sor
Aptal bir kocan var
Sanami atmış lafı
iyii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?