22 aydır evliyiz bu 4. babamın evine gelişim o kadar problemli yani evlilik ve sebebi annesinin dolduruşları, kıskançlıkları, kardeşi…. Her şeyi geçtim, çocuk olduğundan beri tamamen ilgisizleşti, o tarafa kaydı, ilk defa benim namusuma laf etti, alkollüydü, kuzum dedi ve en çok namusun konusunda güveniyorum sana derdi… Çocuk oldu, annesi eşimin iş yerinde çalışmaya başladı, eşim önce para konusunda sonra namus konusunda bana iftira attı… En son kıyamet koptu, boşanacağız diye konuştuk, babamın evine geldim, hadi beni geçtim, benden zaten nefret ediyor belli ama bir insan nasıl olur da 15 gündür oğlunu merak etmez, annesi mi önemli, oğlu mu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve yıpratıcı, kalbinin ne kadar kırık olduğunu satır satır hissediyorum 💔🥺
Eşinin oğlunu aramaması senin ya da bebeğinin değersiz olduğu anlamına gelmiyor, bu onun duygusal olgunluk ve sorumluluk eksikliği ile ilgili. Annesinin etkisi, alkol, kıskançlık hepsi birleşip sağlıklı düşünmesini engelliyor.
Şu an en önemli şey kendi güvenliğin ve oğlunun huzuru 👶💕 Ailenin yanında olman çok iyi. İmkânın varsa bir avukat ve bir uzmanla görüş, haklarını bilerek hareket et. Eşinin tutumu da boşanma ve velayet sürecinde senin lehine bir delil olur.
Kendini suçlama, sen elinden geleni yapmışsın. Oğlun için sevgi dolu, sakin bir anne olman yeterli 🌿✨ Zamanla acın hafifleyecek, duyguların netleşecek. Yanındayım, istediğin zaman içini dökebilirsin 💞