Babamın evine geldim 10 gündür eşim arayıp sormuyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim sizce?

Genel olarak aramız iyi ama başından beri anne ve kardeş sorunumuz var ailesi evliliğinizi hiç istemiyordu bir sürü sorun yaşadık ama sonuç evlendik 3 ay oldu.. en son annesigile gittiğimizde annesi sürekli bana laf sokarak konuştu, kardeşi de yanında eşime hoş geldin diyor bana laf bile atan yok bu durum beni çok yıpratıyordu evden çıktık eşime söyledim böyle böyle boş ver biz kendi huzurumuza bakalım dedi sonra kavgaya başladık en sonunda tatlıya bağladık akşamda arkadaşlarıyla buluştuğumuz da durumu anlattım arkadaşının eşi beni haklı buldu arkadaşımda ama babası yok vs falan dedi, eşimde bu kadın sana kaynanalık yapmıyor istese şunu yap bunu yap der dedi bende nasıl der hangi zamandayız götü yiyorsa dedin dedim sonra anneme saygısızlık yaparsan kapı dışına koyarım dedi tartışma büyüdü eve geldik sabaha kadar konuşmadık sabahta akrabaları aradı akşam gelicez diye bana söyledi bende ben babamlara gidicem bu tartışma üstüne ne misafiri dedim gitmek mi istiyorsun hadi ordan git dedi toparlandım çıktım, ertesi gün aradı nerdesin dedi babamdaym dedi kapattı geri aradım ne demek bu diye senin yaptığın terbiyesizlik dedi sen bana neler dedin dedim eee nolmuş dedi aileni bana mı tercih ediyorsun dedim evet dedi seni bir daha alırsam öç, bittin bugün benim için, at gibi giden it gibi gelir vs dedi telefonu kapattı o ara mesaj atmıştım 10 gün oldu ne aradı ne o mesajı açtı ne en ufak bir tepki var.

Babamın evine geldim 10 gündür eşim arayıp sormuyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim sizce?