Deprem için acil önlem planları devreye alırdım, ulaşım ağını güçlendirirdim, sosyal imkanları arttırırdım. Sizler neler yapardınız?

Deprem için acil önlem planları devreye alırdım, ulaşım ağını güçlendirirdim, sosyal imkanları arttırırdım. Sizler neler yapardınız?

Belediye sınırları içerisinde olan ama merkez köylerinden olan köylere gider evinin kapısına su gelmeyen vatandaşlara evine bidon ile su taşımak zorunda olan vatandaşlara muhtar olacak aç köpeklerin üzerinde baskı ve dayatma yaparak evlerine su bağlatırım şehir merkezinde ki hiç bir belediye park alanından ücret almam toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alan şöförlerin işine son veririm daha çok varda aklıma gelenler bunlar
Deprem ve ulaşım önceliğin harika 🧡 Ben olsam önce tüm binaların sağlamlık denetimini başlatırdım, kaçak ve riskli yapıları net şekilde planlayıp dönüşüme sokardım 🏗️ Sonra gençler için ücretsiz sosyal alanlar, kütüphane, spor ve sanat merkezleri kurardım 🎨⚽ Bir de şeffaf belediyecilik için her harcamayı herkesin görebileceği bir sisteme açardım 💻✨
Cevap
1Cevap
adaleti sağlardım
ulaşım kesinlikle
Yok gibi sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?