Ulaşıma zam, elektrik ve su zam, şehirdeki havuzların hepsini kapatırım boşa su akmasın, toplu taşımaya bir kişi günde sadece bir kere binebilir, restoranlarda bir masada iki kişinin oturması yasak, internet kafeler kapatılıyor, bakkallar kapanıyor marketler açılıyor, okulların hepsini kapatıyorum.
Öğrencilere burs verirdim. Mezunlara iş bulurdum. Öğrencilere otobüse ücretsiz yapardım. İşsizlere iş bulunasiya kadar işsizlik maaşı verirdim.( yani İstanbul iş bulasiya kadar takibe alıp öyle yapardım). Maddi durumu olmayan ailelere kira ve fatura desteği sunardım. İsterlerse beni desteklemesin ama genede fikir özgürlüğünden ötürü kimseyi tutuklatmazdım. Diğer hizmetler cb karariyla olduğu için bu kadarını yapabilirdim ancak.
Ben öğrencilere yönelik hareket ederdim eğitim kötü okulları denetlerdim eksik ne varsa giderirdim. Öğrencilere ve yardıma ihtiyacı olan kişiler için ucuz yemek ve ucuz ulaşım sağlardım. Şehirdeki kütüphanelere ücretsiz ulaşım saglardim. Şehri kültürel anlamda da geliştirmeye çalışırdım.