Ben ekrem imamoğlu diyorum çünkü naci görür'de söyledi İstanbul için kentsel dönüşüm anlamında çok iyi projeler var bilmeyenler için naci görür jeoloji ve deprem tahmin uzmanı her şey İstanbul için İstanbul yıkılırsa Türkiye yıkılır.
Ekrem İmamoğlu
Murat Kurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstanbul'un yeni belediye başkanı kim olmalı? Neden?
Murat Kurum şimdiden kendini bitirdi. Depremde 50 bin resmi kayıp olarak nitelendirilen bir şeyi 130 bin kişi öldü diyerek ağzından kaçırdı, bu en son maden faciasında onayı veren kişi kendisiymiş zaten, imar aflarını saymıyorum bile, yani bu falsolardan sonra normalde şansı dahi olmaması lazım ama bizim toplumu biliyorsunuz
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ekrem tabikide. O geldi geleli bizim taraflar baya güzelleşti gelişti. Mahallemize çok büyük bir kültür merkezi bile açtı adam. Herkes aşağılardı. Şimdi çok popüler bir yer haline geldi sayesinde. Bu ayda yüz yüze göreceğim kendisini inşallah. Şikayetlerimi de ileteceğim. Şikayetim yok değil. Var. Ama yaptıklarının yanında şikayetler leblebi boyunda kalır.
Ben oyu boşa atmayı planlıyorum çünkü hiçbiri de iyi değil belediyelere zaten işçi memur alımı torpil ile oluyor önümde ekpss sınavı var eğer bu sınavı iyi geçip o puanla beni kendi belediyem memur atamazsa yurt dışına gitmeyi planlıyorum
imamoğlu'nun İstanbul için yaptığı bir şey göremedim sadece konuşuyor şu anda vaatlere de bakıyorum murat kurumun çevre ve şehircilik bakanlığından gelmesine de bunlar artı puan öğrenciler için sunduğu vaatler, konut çalışma fikirleri vs alacak bence seçimi
bu rezil herif hiç bir şeyi düzeltemedi her şey güzel olacaktı güya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nerde dinsiz imansiz, vatan milelt sevgisi olmayan kitle var burada. O yuzden bosa heveslenmeyin akp alacak. Terorist oylari ip oylari olmadan alamicak chp, ki zaten verenlerinde koyun olmayanlari pisman bisey yapmadi cunku.
Al birini vur ötekine. İmamoğlu yine iyi bu beceriksiz kurumdan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
geçtiğimiz 5 sene neden yapmamışlar o projeleri beynini kullanmayan ergen
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Murat Kurum oy verenler gitsin pskolojik tedavi alsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Toplu ulaşımda hergün metrobüs otobüs metro ve tramvaylarla yolda kalan biziz ne ekremi israfı bitirdik diye yola çıktı toplu ulaşımın bakımıdahi yapmıyor