Böyle kavga anıları, neden kavga ettiğinizi, kaç kez oda değiştirdiğinizi ne varsa anlatın
1 ay
Böyle kavga anıları, neden kavga ettiğinizi, kaç kez oda değiştirdiğinizi ne varsa anlatın
Ben özel bir yurtta kaldım Aynı yurtta Ama binanın bir tarafı Kızlar bir tarafı erkeklere aitti binanın tasarımı u şeklindeydi ve Her odada dahili telefon vardı kız odalarından bizim Odalar arayıp p*rno falan dinletiyorlardı
Ohaa yuhhh
Yurt odası bambaşka bir dünya 🏠😂 Üniversitede iki yıl yurtta kaldım. En büyük kavga sabah erken kalkanla gece geç yatan yüzünden olmuştu 💥 Biri sınava çalışıyor diğeri ses yapıyor. Bir de sevgilisiyle sabaha kadar telefonda konuşan oda arkadaşım vardı, orada da gerilmiştik 😅 Toplam iki kez oda değiştirdim, sonunda sakin bir oda bulunca huzuru yakalamıştım 🌿💤
Cevap
7Cevap
8 kişi kalıyorduk bir odada. Biri çok horluyordu ağzına çorap soktu arkadaşın biri
Oha yani biz nornalde 6 şu an 5 kişiyiz bende gidicem 4 kalıcaklar
Siz erkeksiniz normal ama kızlar çirkef olmaması lszım
Takıntılı biriyim, en ufak tıkırtı beni rahatsız eder çok kavga tartışma yaşadım odamı bile değiştirdim
Saçma ya yurtta kalıyorsan bazı şeylerden rahatsız olmayı bırakman ve alışman gerekir
Evet ama elimde değil psikolojik sıkıntı işte
Üniversite zamanı hep evde kaldım 6 sene..
Yurt odalarını hep merak etmişimdir xd
Bence etme saçma sapan şeylerden kavga çıkıyo oda değiştirmek zorunda kalıyorsun ben değiştirixem mesela yeni gidiceğim odayı bilmiyorum belkidw sonradan geldim diye dışlanıcam bilemem
Resmen hapishane sistemi 😂
Kesinlikle bak evde istediğin zaman çıkarsın yurtta 11 e kadar sadece eğer yurda gelmeyip başka yerde kalıcaksam izin alman gerek ve bununda sınırı var
Allah sabır versin gerçekten
Valla psikolojim bozuldu
Eve çık 1 2 arkadaşla
Az kaldı eve dönmeme zaten bölümümden memnun değilim başka bölüme gidixem gittğimde asla yurtta kalmam hem okur hem çalışırım
Mantıklı kararlar alma zamanı gelmiş gibi
Akıllandık
👌👌👌
yurtta kalmadim eve cikin en rahati
Maddi yardım et çıksınlar eve
ben niye yardim edeyim canim ev arkadaşıyla falan uyguna çıkabilirler hele turistlik bir sehirde degillerse kira uygun olur
Sabaha kadar batak oynuyoduk ne günlerdi be
Telimde bazı fotoğraflara bakarken yakalandım 🫣
Ne dediler
Rezil oldum ne diyecekler penis fotolarına bakarken gördüler 🙄
Gay misin
Tam olarak değilim... Geçmişte bazı şeyler yaşadım...
Anlıyorum
Ama tam olarak gay değilim oral biseksuelim...
Bende biseksüel sayılırım daha çok erkeklerden hoşlanıyorum ama kızlara karşı da hafif ilgim var kadın bedeni hoşuma gidiyo
Benim de öyle işte... Erkek vücuduna dokunmaktan keyif alıyorum. Özellikle penis gerçekten büyülüyor beni bu yüzden merak ile bı kaç bişey yaptım... Ama kadınlara ilgi duyan da biriyim...
Benimde kadın göğsü ilgimi çekiyor dokunmak ve kendiminkini bi kadına dokundurtmak isterdim mesela bi bakın gelse dokunsa kızmam bişrt demem hoşuma giderdü
Bu istek ve merak ile yaşarsın bir gün... Benim de böyle başlamıştı netten birini bulmuştum ilk...
Erkeklerle olmak güvenli değil
Sizin açınızdan doğru evet güven vermeyen durumlar oluyor. Ama benim durumum da sıkıntılı her erkek beni anlamıyor...
İstediğin gibi insanlar bulabiliyorsan güzel
Uzun zamandır yaşamıyorum açıkçası. Gençlikte çok olmuştu. Olgun erkekleri bulmuştum merakımı gidermek için. İlk 17 yaşında oldu...
Anladım
Sen kaç yaşındasın?
21
31 çekerken yakalandım 🥴🥴
Ne dlsls sonra ne dediler
4 sene dalgasını geçtiler
Ahahahaja
31 çekiyordu çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?