Nişanlım, birbirimizi aşırı seviyoruz, uzun süredir hayalini kurduğumuz şeyleri yaptık, nişanlandık ama ailesi aşırı milliyetçi, benim ailem ise 30 senelik Kürt partileri tutuyor. Sizce sorun olur mu aileler arası ve evlilikte?
İzmirli nişanlım var, ben Diyarbakırlıyım; aileler milliyetçi ve siyasi, evlilikte sorun çıkar mı?
Diyarbakırlıya kızımı verceğime öldürüm daha iyi pkk alayı zaten doğulu da sevmem bunları ülkeye sokan turgut Özal'ın da yatacak yeri yok beka sorunu alayı türk düimank elin ırak Suriye den gelmeleri 40 yıl önce
0
12 Yorumla
Soran
2 ay
Benim ailem 100 yildir doğuda e devlet önceden burdaydik ve burada olacağız
Zaza 80 yıl önce girdi ülkeye kim soktuysa Kurmanci Hintli çigene şu an Kürt diyorlar o ne bilmiyorum bunlar da 40 50 yıl önce 70 yıl önce nufus ful Türkmen ve Ermeni olan doğu illeri bunlar ile nasıl doldu görün artık ülke için beka soru PKK destek alayı dem gibi terör partilerine oy atar sizin gibi hain soysuzlara kız veren de türk den saymam
Ne kurdistan eyaleti aw mısır dan gelme Hint kökenli çingenen İran Mısır kaynaklarına bak ne yazıyor sizle alakalı bu çoğrafya ile alakan yok kurdistan diyor Kürt diye ırk yok kurmançisiniz Orta doğunun en düşük sınıfı olduğunuzu bilip Kürt kimlik oluşturma cabası ulan suriye Araplar bile size kimlik ver miyor kız ver miyor 🤣 1600 diyor Selçuklu bunlar kurdu destekleri ile bizim dimi 🤣🤣 ne bir eser ne ırk kalmış ortada
Japon ya da bile kürt sorunu ama orta da kürt ne bilen yok bir tane adam görmedim ben kürdüm DNA bu bakın diyen ne bk olduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz ırak girerler ırak Kürdistan İran da aynı Suriye de aynı türkiye de aynı japon ya bile kitap basmışlar ön japonlar kürt diye milleti taciz hırsızlık çakalık yapıyorlar bakın Türkleri sınır dışı ediyorlar iyi bir şey yapınca türküz bu olduğunuz için sizi kimse sevmiyor azınlık olup size ekmek su veren devlet kurşun sıkan onun bunun çocukları bunlar hepsi dem oy atar bütün bunların elinde askeri kadın var ben sizi ülke vatan daşı görmem
20 yıl önce korkudan kürdüm diye gezemzdiniz batı şehirlerine gelmezdiniz akp sonra rahat gezmeye başladınız halen daha PKK destek alayı kaçakcılık kaçak elektirik enses ilişkiler her bk sizde var sende neyin kafası diyorsun 🤣 akp gider elbet bir gün
Diyarbakır bile Türkmen şehri türk kalmamış orada bunun meyvelerini siz yersiniz ilerde türk devleti emin ol adım gibi eminim bunu es geçmez 🤣 Osmanlı da bile Orta doğulu hiç bir milleti türkün içine sokmamıştır karışmasını istememiştir
Kesinlikle olur. Benim çevremde Türk - Kürt evliliği hep boşanmayla sonuçlandı. Bu tarz karma evliliklerden doğan çocukları saymıyorum bile onlar ic8n çok zor oluyor hep arada kalıyorlar. Bende severek evlendim ama pişmanım Şu an ki aklım olsa kendi kültürümüzü yakın bir Kürt kadını ile evlenirdim...
İkiniz de birbirinizi gerçekten seviyorsan bu çok değerli bir başlangıç 💞 Sorun olur mu diye sorarsan potansiyel var ama yönetilebilir. Önemli olan senin ve nişanlının ortak duruşu. Ailelere karşı tarafı kötülemeden saygılı bir sınır koymanız çok kritik. Siyaseti ve milliyetçiliği evinize sokmamaya sözleşin ✨🕊️
Zamanla çoğu aile sevgiyi görünce yumuşar merak etme 💐