Makyaj yapan, etek giyen. Ama müstehcen giymediği halde.
2 ay
Dediğim gibi bu konular çok hassas konular. Çok açık giyinenleri övsen sapık abazan olursun. Giymesin desen yobaz ve gerici olursun. Velhasılı kelam insanların dili her yere döner. Çünkü kemiği yok. Söz ağızdan çıkmadan söz benim esirim. çıktıktan sonra ben onun esiri olurum. sonra asena gibi kıvır da kıvır da. söz var incidir. söz var incitir.
Çok güzel yazmışsınız 🙏
teşekkür ederim.
Ağzı olan konuşur, elalem hep ahlâksız diye damga vurduğu şeyi bizzat kendileri yapan kişiler. Nasihat veriyorlar ama ama kendi icraatlarına gelince duymadım bilmiyorum görmedim rolünü çok iyi oynuyorlar.
Cevap
18Cevap
cahiller.
Ya şu olay varya aklıma geldikçe deliriyorum sevdiğinin ufacık bı teni görünse kavga çıkartırlar bir kamyon dolusu laf ederler ama ayrılınca nerdeyse üstünde hiç bişi olmayan kızları takip ederler üstüne üstlük o kızlarla aldatirlar ama benim sevdigim dar bile giyinemez bune😮💨
Erkek topluluğunun düşüncesinin benim için bir değeri yok
Onlar ahlak bekçiliği yapan sapiklardir
Marlboro red 708 .. den inceler
Onlar anasının kuzusu hahaha (ironi yaptım yanlış anlamayın)
Tanıdığın biri ise engelle gitsin, neden uğraşıyoraun ki.
Kimseyi giyimi ile eleştirmem eleştirenler once kendine bakmali
Benim için mühim olan hanım olması, giyimi değil ha zaten hanım olan biri müstehcen giyinmez o ayrı
Mini etek giyiyorsa bakandan da rahatsız olmayacak. Madem rahatsız oluyorsun niye giydin...
Okumadan yorum yazmayın orada müstehcen giymediği halde kadına laf eden bir erkekten bahsettim.
Takma böylelerini
Kimse kimseye karışamaz
Gözü nerdeyse dil de oradan konuşuyor.
Hadsiz olduğu.
Fırsat vermeyin şöyle ya
Ona neymiş isteyen istediğini giyer
Ulaşamadığı için boş yapıyodur
Çık gereksiz şey bu öne ne
Başka istediği bi kadın bulsun
Yobaz
Kimse kimseye durduk yere laf söylemez.
Namaz kılıyormu peki