Arkadaşlar merhaba 30 bin verip damatlık aldık sizce uygun mu.
2 ay
Ömrü hayatinda sadece belki bir defa giyecek sonra köşeye koyacak, 5 -10 a alsaydınız dandik görünse bile önemi yok ki bunun? Kime neyi ispat edeceksiniz. Bir tek bizim ülkede var bu lüks görünme çabası zaten. Mutlu olmayi nesnelere bağlamayın bu kadar.
Damatlık için 30 bin artık çok da uçuk bir rakam değil ne yazık ki 😅 Özellikle kaliteli birtakım aldıysanız kumaşı duruşu içindeki gömlek ayakkabı vs derken fiyatlar uçtu 💸 İçin rahatsa ve bütçeni çok zorlamıyorsa gayet normal. Önemli olan nişanlının içine sinmesi ❤️✨
Cevap
4Cevap
çok vermişsiniz ya neden abarttınız
Öyle mi diyorsunuz
kesinlikle
Hatemoğlundan aldık
geçmiş olsun ne diyelim. siz onlara acımadıysanız belki ondandır
Biraz pahalı gibi sanki bilemedim
Of evet çok vermiş gibi hissettim bende ama içerisin de ayakkabısı, papyonu yaka çiçeğine kadar herşeyi var
Dediğim gibi ben evlendiğimde eşime 500 tl ye almıştık hepsini ama şu an zaten ortam pahalı ama bu biraz daha pahalı olmuş sanki ama olsun sevdiğine almışsın
Ya iki tane baktık birisini nikahta giyecekti ama onu kendisi alacaktı. Damatlığı da ben alacaktım. Acaba nikah için kendine alacağını da bana mı kitledi diye düşünüyorum
Yani şimdi kusura bakma ama Hu kelime bence olmadı evleneceğin eşin olacak kişiye bunu demen saçma birde o sana ne kadar masraf yaptıda sana bunu diyor mu acaba
Çüş mk 5.6 bine var aw
Çok vermiş gibi hissettim bende ama içerisin de ayakkabısı yaka çiçeğine kadar herşeyi var
Onda da ayakkabı var
Çok pahalı
Pahalı
değil bence abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?