Ben hiç yürürken yemek yiyen insan görmüyorum ama acıkıyorum, içecek olsun, cips olsun, çikolata olsun yiyorum ama insanlarımız çok mu düşünceli, hiç kimse bir şey yemiyor, çikolata dahil.
Acaba ben görgüsüz müyüm
Ben hiç yürürken yemek yiyen insan görmüyorum ama acıkıyorum, içecek olsun, cips olsun, çikolata olsun yiyorum ama insanlarımız çok mu düşünceli, hiç kimse bir şey yemiyor, çikolata dahil.
Acaba ben görgüsüz müyüm
Ponçik bunun doğru olmadığını sen de biliyorsun. Bir yere oturup yiyip sonra yoluna devam etmek çok fazla vaktini almamalı. Ayrıca cips'ten uzak dur. Sağlıklı şeylerle beslen ki beynin de sağlıklı olsun, zihniyetin de sağlıklı olsun. Çünkü ne yersen o'sun mesela deve eti yersen sabırlisin, keçi eti yersen inatçısın, tavuk eti yersen korkarsın, koyun eti yersen bilgesin. Ne yersen o'sun...
Yok neden ayıp olsun. Yemenin ayıbı olmaz der babam hep. İnsan gibi kimseyi rahatsız etmeden ve dökmeden yiyorsan hiç bir şey olmaz. Zaten İstanbul'da Kadıköy'de büfe önlerinde herkes ayakta yiyor. Ayıplanacak bir şey değil.
Yani aslında kendince ahlaki saygınlık durumu çünkü bazen o alıp da yediğim yiyecekleri alıp yeme imkanı olmayan insanlar çıkabiliyor karşına o yüzden biraz daha dikkat etmek gerekiyor
Yolda yemek yemek seni görgüsüz yapmaz 😌 Özellikle acıkınca atıştırman çok normal 🍫🥤 Cips yerken paket sesi ya da etrafa dökülmesi rahatsız edebilir sadece buna dikkat edersen sorun yok. İnsanlar baksa da kendi hayatına odaklanman en güzeli 💛 Toplum baskısına göre değil ihtiyacına göre davran 👍🏻
Cevap
24Cevap
Bu bişey değil cips falan ama ben restoranların dışarısında olan masalarda yemek yemeyi tercih etmiyorum yiyen var yiyemeyen var rahatsız olurum
cipsi de nadir yiyorum genelde jelibon çikolata minimal şeyler yani sence ayıp mı bence değil çocuk varsa yemeyi bırakıyorum elbette
Yok ya onlardan bişey olmaz afiyet olsun çocuk görürse verirsin bitane yeter 😁
Teşekkür ederimmmm
🌷🫶
Ayıp değil kesinlikle. Rahatına, keyfine bak 👍 herkes özgürdür. 👍 asıl sorun olan dönüp bakandadır..
Hayır , sen görgüsüz degilsin, bu normal bir şey , bende bazen sokakta yemek yiyorum çünkü şekerim, tansiyonum düşüyor olabilir normal, bizim ülkedeki insanlar alışık degil bu yüzden bence.
Ayakta yemek yemek sıkıntı... bogazına kacabılır. .. bırde kırıntı dokuluyor yola gunah.
Yürürken bir şey yenmez sen dikkat edersin herhalde böyle şeylere
Değilsin ya ne ilgisi var. Yenir sen milleti ne dert ediyorsun, keyfine bak
Bende dışarida yemek yemem. Fastfood'larda bile içerir girer yer sonra bahçesine çikar sigara mi içerim.
Neden ayıp olsun zaten zaman yettiremiyoryz hayat normal bence
Yoo istersen ye kim ne diyebilir ki
milletin yanında bazen çocuğu var yemeyi bırakıyorum o zaman ama canı çekiyor olabilir benim yolum 2 saat elbette acıkıyorum ama ayıp olabilor
Ülkede yoksulluk var ya
Biz buna saygı diyoruz
Tadı keyfi olmuyor be
Topluluk içinde yeme içme olmasa daha iyi.
yolda yemek yenmez ki
aynı şeyi ramazanda yaptığını düşün
Ben ramazanda hastalık durumumda bile su içmedim yani oruç gibiydim
demek istediğimi anlamadın aslında
ne demek istedin
ramazanda nasıl dışarda elinde yemek yiyerek gezmek ayıpsa normal gündede ayıp
Degil ama beceremiyorum yururken yemeyi
Ayıpp
Ben yerim ama oturup yemek daha rahat tabi
Değil
Evet öylesin
Ayakta yemek yenmez.