Metrodan indim koşa koşa eve gidiyorum, yolda akmaya başladı taytımdan. Kapının önünde anahtarlarımı ararken de hepsini yapıvermişim. Komşular görmüş müdür, çok utandım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Metrodan indim koşa koşa eve gidiyorum, yolda akmaya başladı taytımdan. Kapının önünde anahtarlarımı ararken de hepsini yapıvermişim. Komşular görmüş müdür, çok utandım
🤣🤣🤣🤣 bir daha dışarı çıkarken altını bezle çocuğum olabilir ne var bunda senle sevgili olan erkeğe 1 kg mentollü kedi kumu taşımayı tavsiye et 😁
Bu yaşadığın çok insani bir durum 🥺 Utanman çok normal ama kimse bilerek yapmadıysan ortada rezillik yok 💛 Eğer komşular gördüyse bile büyük ihtimalle empati kurmuşlardır.
Üstünü değiştirip derin nefes al biraz sakinleş 🌿 Bu olayı kafanda büyütürsen seni yıpratır. Güvendiğin birine anlatmak da rahatlatabilir 💬💕
Cevap
5Cevap
Bu durumu bir daha yaşamamak için altına bez bağlaya bilirsin. Külot bez deneye bilirsin. Hiç rezil olma sıkıntıso çekmezsin. Üzülme görmemişlerdir. Görselerdi sorarlardı.
İnsan bir çişinin kontrol edemez mi ne kadar ayıp 🤣🤣
Hep kapı önüne gelince bende kaçırıyorum. Az rezil olmadım
Onlarındı isi yok saha bakacak
Gördük evet🙄🙄😼 bu na rezillik mi deniyor ki
Sizin sular hep akıyor maşallah her soruda altınıza işemişsiniz🙄 bence bir doktora gidin
insanlık hali aşkım üzme kendini 🌸
Ne renk tayt?
O zaman görmüş olma ihtimali yüksek
Sık sık tayta kaçıyor mu çişin?
Kıyamam sana ben
Cidden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?