Eşimin 15 yaşındaki kız kuzeni bende kalıyordu. Bebeğe yardım için. Şimdi kayınanamın yanında. Sokakta bir yerden geçerken eşimin kuzeni Ayça ablayla (yani benle) burada oturduk demiş. Kayınanam da deli Ayça'yla her yerde oturmuşsun demiş. Kayınanam sürekli oğlunu övüyor. Ne zaman oraya gitsem. Bebeğim hakkında konuşuyor. Bebeğin boynu ne halde, pişik olmuş.
Ben kayınanamla böyle şeylerden dolayı mesafeliyim. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
4 ayHer şey bir kenara o 15 yaşındaki kız neden laf taşıyor? Hiç hoş değil kaynanana da seninle ilgili laf taşıyordur, bence onu da evine yolla kaynananla da bu durumu konuş ben de oğlun da biriz artık sen de sadece oğlunun değil benim de annemsin bu şekilde ayrımcılık yapmak senin yaşındaki bir kadına yakışmaz ve rahatsız oluyorum bu durumdan de.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayMesafe ve birine soğuk yapmak hiçbir şey çözmez. İçine atmakta. Böyle modellere söylesen de kâr etmez ama olsun, sen yine de söyle, defalarca, aptala anlatıyor gibi. En azından içine atıp şişmezsin. Bu seviyesizlik yani.
Bu arada yaşlılar yok işte çocuk pişik olmuş, yok gelin oğluyla birlikte şuraya gitmiş, şuna şukadar para vermiş, bu gereksiz bilgileri çok önemli bir şey anlatıyor gibi büyütmeyi çok severler. O onların işsizliklikleriyle alakalı, kişisel algılama. Başkasının kötüleyerek kendini yüceltme çabası yani. Bak-ben-nekadar-düşünceliyim-ciler.
Birine tavır yapmak hiçbirşeyi çözmez ama emin ol. Eşinden de bir şey bekleme. Direk “anne benim hakkımda şunu şunu demişsin, bunlar kulağıma gelince hiç hoş olmuyor ama kalbim kırılıyo” de, okadar yani.
11 Yorumla- 4 ay
Mesafe ve soğuk yapmak gayet işe yarar o kişiyle mesafeli olmazsan sana daha çok sataşır o yüzden uzak tutmak gerekir
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana şunu diyim ki ben dünya üzerinde görmedim henüz Gelinim iyi diyenini. Yani Yabancı ülkelerde dahi bu sorun var. Yani anlayacağın Evleniyorum diye sevindiğin an bir kaynanan olacak bir de görümcen.
Onun için bunları kafana takma, Bu devran böyle gelmiş böyle gider. Bu arada Kapak resminde Pembe ile Fatihin resmi vardı (Kızılcık Şerbeti) Dikkatimi çekti okudum.
Yani sana şunu anlatmak istiyorum, bazı erkekler ne yazık ki eşlerini ezdiriyorlar bu yanlış bir harekettir. Herkesten koca olmuyor, herkesten de kadın olmuyor.
Umarım eşinle uyum içerisindesindir.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence haksız değilsin. İnsan sürekli küçümsendiği, yaptığı şeylerin eksik arandığı ve karşısında oğul övgüsü dinlediği bir yerde ister istemez mesafe koyar. Bu saygısızlık değil, kendini korumaktır. Hele bir de bunu sık sık hissettiriyorsa, içinde biriken şey normal. Her şeye susup yakın durmak zorunda değilsin. Mesafeli olmak bazen kavga çıkarmaktan daha doğru oluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mesafeli durmakta hiç haksız değilsin 💔 Kırıcı konuşmalar duyunca kalbini korumak istemen çok doğal. Sürekli eleştirilmek anne olarak özgüvenini de zedeler.
Eşinle sakin bir anda konuşup bu sözlerin seni nasıl yaraladığını anlatman iyi olur 🧡 Gerekirse kayınananla sınırlarını nazik ama net şekilde çizebilirsin. Sen kötü değil sınır koyan bir annesin 🌸👶🏻💪00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
48Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burada sorun kocanda canısı. Annesine demesi lazım böyle böyle karışma ana diye. Aksi halde daha da her şeye kulp bulur. Zaten gıcık oluyorum bu kayınvalidelere... Yahu senin pasaklı oğlunu alıp adam etmeye çalışıyor, sana torun veriyor. Vs vs. Tepende taşımak yerine nasıl yerin dibine soksam peşindeler. Sözüm meclisten dışarı olsun, bazıları çok iyi. Ama geneli cins anacım. Evin ayrı, barkın ayrı. Karışma beee yani demi... Sen haklısın. Kimse kimseye öyle diyemez
00 Yorumla
4 ayÇocuğuna kendin bakma şansın olsa keşke 15 yaşındaki bir çocuk tan ne beklersin o ancak getir götür işlerini belki yapabilir, şimdi, kaynanana gelince çok mükemmel bakım istiyorsa iyi bir bakıcı tutuversin. Ya da gelip kendi yardımcı olsun sana. Herkes anne olmayı mükemmel bir şekilde yapamayabilir. Süreçle öğrenir. Kitap falan okursa bununla ilgili bebek bakımıyla ilgili daha iyidir bebekten fırsat buldukça tabi.
00 YorumlaKaynanayı öldür ne seni küçümser ne de oğlunu yüceltir fare zehri kat yemeğine ya da kahvesine Her neyse çünkü bende düşünmeye başladım bazı şeyleri 😂 ama i iş mdi lik elimden gelen görüşmemek aramamak oğluyla muhabettim var yeter adam olana çok bile yaptıklarımız 😇😊 bundan sonra nasıl gelin olunuyormuş görsünler o kaynana adı altında Her boku yiyen kncklar😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySoruyu anlayabilmek için iki kere soruyu okumak zorunda kaldım. Neden biliyor musun? Yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat edilmeden soru sorulduğu için. Siz soru sormadan önce kelimelerin doğru yazımlarını, hangi noktalama işareti nerede kullanılır, bunu öğrenin. Hiç mi Türkçe dersi okumadın?
21 Yorumla
4 ayEşine bu rahatsızlığından bahset eğer eşin annesini uyarmazsa sen konuş kayınvaliden ile. Rahatsız olsuğun konuyu kısaca ona söyle.
10 Yorumla
4 ayMesafeli durmak degil. Evlenmemeliydin. Kaynananin bu tutumlarini, evlenmeden önce gormen mumkun olmadımi? Ama olan olmuş artik. Mesafeli durmak istemekte elbette haklisin ve durmalisin. Esinde bunu bilmeli, sana gönül koymamalı.
00 Yorumla
4 ayBiz de kadını tutar beni ezerler büyük ihtimal zülüm görürüz herhalde 🥲🥲 evlenirsek görücez artık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklısın narsist oğluyla övünen sadece kendi evladına merhametli anne tipi aynısını yaşadim şu an görüşmüyoruz🤢Ben görüşmeyince üzerimde inanılmaz baskı varmış bunu hissettim kesinlikle sinir köy bunun devamı gelir yoksa
00 Yorumla
4 ayBir sınır olmalı bence. Basta bu mesafe konmalı herkes aynı değil tabi. Laf yapan surekli eleştiren kendilerini öven kayinvalide ile zor olur başta sınır çizilmezse.
10 Yorumla
4 ayKAYNANA DIRDIRINI ÇEKEN HER KADIN EZİKTİR! BABA EVİNDE BABANIZIN ANANIZIN DİL UZATMASINA MÜSAADE ETMEYİP EVLENİP MİLLETİN ANASININ BOKUNU ÇEKİYORSUNUZ! EZİK MİSİNİZ?
10 Yorumla
4 aydegisik taktik uygula. sende onun oglunu kaynananin yaninda öv ne guzel yetistirmissin annecim oglunu de tatli dilli ol kaynanana. arada kendi kendinide öve ayy bende çok tatliyim ya de.. annecim sennoglunu ne guzel yetistirdin bende cocuklarima senim gibi annelik yapabilsem de... az stratejik davran. özguvenli ol ve kendi kendinide öv. . etrafina gülümse. tatli dilin her sorunu cözebilceginide unutma
10 YorumlaSeni küçümsemesi hiç hoş değil uzak durmakta da haklısın bebek konusuna gelecek olursak torununu düşünüyor olabilir her zaman kötü yandan bakmamak lazım benim kaynanam da torununa çok düşkündür hep uyarır beni dikkat et pişik olmasın yemeğine banyosuna vb. şeylerine takılır tamamen torununa çok düşkün olduğu içindir
00 YorumlaHaklısın normalde de sınır olmalı aile ve çiftler arasında ama konuyu esine de aç tutumundan duyduğun rahatsızlığı dile getir sana arka çıksın ailesine karşı
00 Yorumlacocugunu ovmesiyle alkali sikinti varsa haksizsin.. ama seni yermesi ve anneligini sorgulamasiyla alakaliysa haklisin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 aySenin kocan olan dal yaprak buna ne tepki gösteriyor peki daha doğrusu bir şey diyebiliyor mu hastalıklı yaratıklar başka bir şey değil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayBu sözü sana kadar taşıyanda en az kaynanan kadar kötü. Dedikodu kadar kötü bişey yok. Ben şahsen gidip söylemezdim.
11 Yorumla
3 ayHaksız değilsin, seni sürekli küçümseyen ve oğlunu yüceltmeye çalışan kaynananla yakın olmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
4 ayHer şeyden bağımsız Z çocuğuna bakamayip 15 yaşındaki çocuğun yardımını istiyorsan sen ne eş olamazsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Haddini bildirirsen bir daha demez... Susarak ona saygı göstermiş olmuyorsun kendine saygısızlık ediyorsun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
4 ayDirekt azarla ya hadsiz. Yerini bilsin. Yeri gelince kendi annemize kızıyoruz acımıyoruz kayinvalideye hiç acıma. Gittiği yere kadar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
4 ayHaksız değilsin. Oğulları evlenince değere biniyor övüp duruyorlar. Karakterleri bir türlü oturamıyor koca karıların ya djf
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı.
4 ayMesafeli durmayı bırak direk muhatap olmayı birakirm oğlu gtsn anasının yanına bn hayatta gitmem yani
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
4 ayEn haklı sensin.
Soru ama sayfamdan gitsin diye artık mecburi yorum yapıyorum.🤦10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
4 ayHaklısın ben olsam evine gitmezdim çocuğu ayda yılda bir görürdü
00 Yorumla Mesafe iyidir huzur verir kimseye anneliğini sorgulatma.
00 YorumlaHep bunlar yanlış evlilik yapmaktan biz birbirimizi seviyoruz aileler önemli demenin sonuçları.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayEe gitme sende, deliysen birileri delirttiği içindir
00 Yorumla Yemeğe davet etti bir kaşık çorbaya fare zehiri selamın aleykümselam sen sağ ben selamet🤭
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı.
4 ayHaksızsın ağzına sıcman gereken yerde sadece mesafe koymak ne
00 Yorumla Hakikaten zor bir durum. Sınır koymak en iyisi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şahsen evime sokmam :D görürse konuşur :)) yanlış bişey yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. neden o hale gelindi evlenmeden önce ya da evliliginizin ilk zamanları da böylemiydi kayınvalıdeniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHer kaynana ana olmuyor ki kaç yaşında eğer hala gideri varsa ben alayım onu sende rahat et bende 😁😃🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBöyle olmalı... Kadının yüceltildiği evlilik boşanmayla sonlanır.. Güç zehirlenmesi geçirir kadın kolayca.
013 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKız annesi kızını yüceltir zaten. O yüzden kızları evlenemez. Evde kalan kızların geneli annelerinden dolayı kalır. o kadar kızlarını yüceltir ki o karının kahrını çekicek eş bulamazlar. kadın yüceltilirse o ilişki biter. Erkek dengeli olmayı bilir. Erkekler hayatın gerçekleriyle yüz yüze ama kadınlar pamuk peşer tarlası kuruyor eğer eşinin maddi gücü iyi ise ve yardım ediyorsa güç zehirlenmesi geçirir kadın. ama kadın bunu doğru anlamdıramaz. Boşanmaya gider olay.
Cevap sahibi4 ayDayanmasın erkeğin ihtiyacı varsa kadına... Zaten kaybetmiştir her şeyi erkek. Sadece gece seks yapmak için lazım kadın dediğin. Daha fazlası değil ve olmamalı.
- 4 ay
Ona bakılırsa kadının erkeğe hiç ihtiyacı yok. Parası varsa bakar kendi yoluna. Seks için bile ihtiyacı olmaz erkeğe yani. 1 dakikalık zevk içinde erkeklerin mendebur analarını çekmeyip boşanıyor kadınlar. Siz bu kafayla devam ettikçe daha çok boşanır kadınlar o ananlarıda oğullarıda elin kızının hakkına girince zaten ömür boyu yüzleri gülmüyor işleri rast gitmiyor ya mutlu oluyorum
Cevap sahibi4 ay🤭 Evlilik istiyen mi var erkekler olarak? Kadının boşanması problem değil. Erkeğin o kadına sunduğu hizmetler maddi-manevi hoş görülerin boşu boşuna yatırım malzemesine dönüşmesi kadınların. Erkekleri belki etkiliyicek tek şey 10 yıl boyunca boşuna mı bu kadının zor zqamanında yanında oldum maddi-manevi hastaneye düştü amelyat oldu yanında kaldım baktım kolladım demek erkeği üzücek olan. Sizin boşanmanız değil. Verilen emekler fedakarlıklar.
Cevap sahibi4 ay1500tl 1 dk değil 1 saat 60 dk ten tene geçirebiliceğim kadınlar var yaşları 27-30 arası. İstanbuldayım taksi ücreti bile almadan geliyorlar evime 2-3 saat kiralıyorum her yerde dklar boyunca yapıyoruz. Bunu evlendiğin kadın yapmıyor işte. O yüzden erkekler zaten evlkilik istemiyor neyin kafasını yaşıyon. Git hayat zor. 800tl paraya üç harfli marka da günde 10 saat çalış... Kim sizi tutuyor. Ben bugün 174 bin tl iş yaptım bunun %30 cebime kalan para. Git çalış ama yook siz zengin adam olucak ve parasını da yediricek. param var ama yedirmek istemiyorum ve kadınlar baba arıyor eşlik yapıcak insan değil. Eşini babası gibi maddi-manevi bakıcak bu kadında kocasından yalanlar söyliyerek aldığı paraları gizlice biriktirip altın-araba bir şeyler alması ve bu aldıklarına "BEN" aldım "KENDİ" paramla aldım yüzsüzlüğünü normal olması gereken gibi yorumluyor kadınlar. Sonra erkekler öldürünce katil deniliyor kadının yaptıkları buna sebep veriyor. Kadınlar EŞ istemiyor. BABA istiyorsunuz ve sömürmek istiyorsunuz o erkeği maddi olarak. Üstelik sömürdüğünüz adamdan aldığınız mala da benim malın diye kolay yolkdan kazanca girişiyorsunuz. EVLİ KADINLARIN FAHİŞELERDEN HİÇ BİR FARKI YOK BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ!
- 4 ay
Ona bakılırsa kadınlarında erkeklerle sevgili olma fb olma gibi derdi yok. Ne katacak kocası olmayan erkekle seks yapmak kadına? Hiç. Gelip geçici değeri olmayan erkeklerdense evlenirim diyor kadın ama onda da anası ortaya çıkıyor. Yani kısaca kadının ne erkeğe ne de anasına tahammülü var. Kadının sözü geçen evlilik mutlu evliliktir derler. Herseye tamam evet de mutlu evlilik sür diye yaygın görüş mevcut. Senin dediğin anası cingene gibi ortaya çıkan erkeklerde hep boşanıp milletin diline düşüyor adamın anası boşattı diye anneleri fena cadaloz karı diye geçiyor
Cevap sahibi4 ay@Uskskdks nE DEDİĞİNİN FARKINDA BİLE DEĞİLSİN.
"Kadının sözü geçen evlilik mutlu evliliktir derler. Herseye tamam evet de mutlu evlilik sür diye yaygın görüş mevcut."
Bu düşüncede sömürmek ve kendi menfaatlerine yönelik kullanmak istiyen bir kadınla niye bir erkek evlenip maddiyatını ve menaviyatını kadına kullandırsın? Onu soruyorum? Ne verebiliceksin böyle velilikte bana karşılığında? Her gece 2 saat seks verebilicen mi? anal-oral saatler boyunca yapıcakmısın? Her istediğimde donunu indiricek misin tantana yapmadan boş tartışmalar çıkartmadan da ben bunları sana sunuyum?
Bak 3000-4500tl paraya 2-3 saat istediğim gibi takılabiliyorum. Sen bunu sunmayı söz verebilicek misin ki? evleniceğin adam da sana bu istediklerini sunsun.
Cevap sahibi4 ayİşte böyle bir sorun var. Kadınların ve erkeklerin beklentileri var evlilikten... Erkekler bu beklentileri gerçekleştiriyor ya da gerçekleştirmeye çabalıyor ama kadınlar evliliği emeklilik ve baba bakımıyla karıştırıyorlar. Problem burada. Beklentileriniz tek taraflı yanlızca.
Cevap sahibi4 ayeee sen maddi olmıyan ihtiyacını bile görebiliceğinden emin bile değilsin. Senin evlilik neyine _? Evcilik mi oynandığını sanıyordun evlilikte 🤭 Sen evlendin diye adam parasını sana koklatmak zorunda değil. Baktı ihtiyaçlarını görmüyorsun evle sorumluluğu bitirir. Evim de benim annemin üstüne. Üstüme bir şey yok annemin üstüne hepsi kardeşim de yok. Donuyla aç kalır evde böyle senin gibi bedavadan babalık bekliyen bir tip.
Gizli Üye(36-45)4 ayHakaret ettiğini ispatlayabilirsen uzaklaştırma kararı aldırabilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKaynananın söyllediği şeyi sana yetiştirenden şüphe et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayMesafe yeterli oluyorsa hiç düşünme bile. En doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHiç polemiğe girme muhatap olma herşeyi de anlatma
00 Yorumla
4 ayKarşısına direk geçip neden bana deli diyorsunuz diyebilirsin açıklık ve netlik her zaman iyidir. Susmak böyle insanlara istediklerini yapabilmeleri için alan açar
00 Yorumla
4 ayAşkım tabi haklısın bu tarz tavırları olan bi kadınla yakın olmak zorunda değilsin ha isterse çok iyi bir insan olsun yine de samimi olmak zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHaklısın alsınlar oğlanlarını başına calsınlar bitmiyorlar da
00 Yorumla
4 ayKocanda annesini uyarsın ozaman hiç kimsenin sana boyle davranmaya hakkı yok kocanla yakında aranızda bozar uzak durmakta haklısın kocanla konuşman en iyisi
00 YorumlaHaklısın kuşum eşin annesiyle aranda hep bi mesafe olucak. O mesafe aşarsa boş konuşmaya başlar durur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİlk kaynanam benden korkardı kacırmıstım onu evden iş sende bıtıyor kanki dişini gostermezsen daha cok vıdı vıdı eder bunlar esıne annene gerekenı demezsen bebegıde alıp anamın evınde gıderım gelmem daha de kararlı ne net konus.
00 Yorumla
4 ayEvine çok sokma mesafelı ol ve kendıne ezdirme senin gibi gelıne kurban olsun.
10 YorumlaHalkısızsın o senin severek evlendigin adamın annesi saygı göstermek zorundasınız
15 YorumlaNeden bu bazi kayinvalideler bu kadar kötü. Mesafeni koru bacim
10 YorumlaMesafeni daima koru..
10 Yorumla
4 ayO nasıl iş sen haklısjn valla ne yap ne et kocanıda ondan uzaklaştır
00 YorumlaSonuna kadar haklisin kendinden ödün verme sakin
00 Yorumlaentrikaya bak ya evlatlık alsanıza beni iyi eğlenirim sizin ailede
00 Yorumla
4 ayHaklısın. Oğulcu kaynana. Kocana söyle annesini uyarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKafana yatmıyorsa al çantanı çık direk. Elin yabancısıyla uğraşılmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
4 ay3 kuruşluk dünya için boş ver takma kafaya
10 Yorumla Sonuna kadar haklisin yuz verme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Haklısın mesafe şart
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Cehalet çatıştırır, zeka uzlaştırır
00 Yorumla
4 ayHaklısın canım kardeşim
00 Yorumla
4 ayHaklısın çıkma önüme artık soru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTabiki de haklısın kaynanan diye aşırı samimi, iyi olacan diye bir şey yok sonuçta.
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam beni sürekli küçümseyip oğlunu yüceltirken mesafeli durmakta haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler