Kendimi geliştirebileceğim kurslara da gittim, yemek üzerine işe bile girsem girerim.
Çalışmamam çevremdeki insanların gözüne batıyor.
Aynısı sizde de oluyor mu?
Kendimi geliştirebileceğim kurslara da gittim, yemek üzerine işe bile girsem girerim.
Çalışmamam çevremdeki insanların gözüne batıyor.
Aynısı sizde de oluyor mu?
Küçümseyenin canım
İnsanlar birbirine karşı saygısız
Tercih meselesidir bazen hayat.
Her şeyi kendi açımızdan görüyoruz.
Alakasız gelecek bir anı da olsa. Bir gün orta yaş bir adamı seyrediyorum olduğum yerde adam çöp tenekesini karıştırdı ekmek buldu yedi. Sonra yerden izmarit aldı sigarasını yaktı yürüyor bana doğru, yaklaştı, sigara uzattım ister misin diye. Yüzüme baktı dilenci değilim sağol dedi gitti.
Ben onu incitmek istememiştim ama o incinmişti
ben ona acımıştım, ama o acınmak istemiyor yaşamak istiyordu belki sadece. Gururluydu hala unutmam o adamı
Kim neyi öyle isterse öyle görüyor. Ben onu düşkün sandım ama ihtiyacı yoktu yetiyordu , o onu incitmek istediğimi sandı ama incitmek istememiştim , doğrusu herkesin farklı
O yüzdendir ki özeyle; salla gitsin onları sen nasıl istiyorsan güzeli senin için o.
En iyisi. Bakma sen o çalışanlara. Çalışmanın hiç bir yanı güzel değil
Bencede bana laf diyen başkaları da koca parası diyenler yanii
26 yaşındayım
İnşallah
Kimmiş küçümseyen
Mesela halam görümcesi kendilerininde doğru düzgün çalışma hayatı olmadı babanemde bakıyorum ondan dolayı iş hayatına atılmadım laf ediyor yaşlı bakıyor diye
Tersle işine baksın
Dengesiz oldukları için fayda etmiyor onlada terslemek
Aman uzak dur ozaman
Halama aynı başkası gibiyim bi yakınlığımı gördüğü yok zaten
En iyisi
Tabikide öyle
Ev kızı olman seni değersiz yapmıyor 🧡 Toplum bazen kadınların mutluluğunu değil sadece “çalışıyor mu çalışmıyor mu”ya bakıyor 🙄 Sen kendini geliştirmişsin kurslara gitmişsin sorumluluk alıyorsun bu çok kıymetli 👏
Bende de danışanlarımda da sık sık duyduğum bir durum bu. Başkalarının beklentisiyle değil kendi ihtiyaçlarınla yol almaya çalış 💐✨
Cevap
5Cevap
Yeterli ekonomik gücün varsa çalışmana gerek yok niye milletin egosunu tavrını çekeceksin ki
Çekmek zorunda değilim zaten bazen bazı insanlarla bir araya geldiğim de hep aynısını söylerler
Bazen bazı şeyler söylenmiyor
Bir kişi gece gündüz çalışıp uykusuz kalıp kendisini niye yıpratsın belki yanlış düşünebilirim yanii
Doğru söylüyorsun
26 yaşındayım
Bu yaşımda bazı insanları çekemiyorum bu yaşımda girsem hiç çekemem
İnşallah hobilerim var onlarla ilgileniyorum
😇😊
Neden öyle dediniz
İlerde evlenirsem ne yalan söyleyim çalışmak isterim🤷
Gelir için eşime yardımcı olurum kendi eksiğimi kendim alırım düşüncesi var
Öyle işte
Siyonist düzen anneliği ezik bir şey gibi gösterip tüm milletlerin soyunun kurumasını istiyorlar yahudiler hariç.
Bizde öyle bir bilgi yok
Güzel bir şey
Güçsüzsün çünkü
Çalışmadığım için mi dedin öyle
Evet
İş hayatı da zor başkalarıyla uğraşmak zorunda kalırım bu sefer
Sen çalışıyormusun peki
Ev cini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?