Ben ise yalnızım. Tek istediğim şey para artık.
Niye bana hiç emek verilmedi anam babam tarafindan? Niye beni sevmiyolar?
Ben ise yalnızım. Tek istediğim şey para artık.
Sürekli aşağılayan, küçümseyen bir baba ve ilgisiz, emek vermekten kaçınan bir annenin yanında büyüdüm.
Böyle ailede büyüyen kadınları erkekler sevmiyorlar. Beni de kimse sevmedi. Ne romantik ilişki yaşadım ne mutlu oldum.
Ailesinin sevmediğini kimse sevmiyor cidden.
Ne bereketim var ne huzurum.
Şu çocuklarınıza emek verin emek. Doğurup bırakmayın günah.
Bir çocuğun yakıtıdır ilgi sevgi ya. Yemek su giydir tamam şimdi kendi kendine büyü denmez ki. İlgi ister, sevgi ister, şefkat ister, şımarabilmek ister, güven ister. Ben kocaman kadın oldum, hala istiyorum ailemden ve bu da normal.
Evet. İşte ben emek görmedim...
O kadar mutsuzum ki.
Her zaman söylerim
Bir baba özellikler kızlarını öyle çok sevmeli, öyle çok ilgilenme ki ciğeri beş para etmez biri gelip kandırıp bu kızı üzemezsin
Sonra bu kızlar hata yapınca kızları suçluyorlar.
:(
Annede sevmeli.
Sen kendini her zaman sev. Asla kendini suçlu ve değersiz biri olarak yorumlama
Onların bu yaklaşımından şikayet etme, anlam yukleme. Sadece ve sadece kendine odaklan. Kendini mutlu et. Kendi doğrularını yap.
Çok teşekkür ederim...
Anne babanın vermediği emeği bir iki sözle verdin teşekkür ederim.
Kıyamam ya 🤗
Bu zaafını da herkese belli etme. İnsanlar çok karaktersiz. İlk bu zaafından vururlar
tamam.. seni dinlicem
Peki çalışıyor musunuz, iş okul hayatı falan var mı
Lise mezunuyum.. iş yok.
Param yok
Yani mutsuzum.
Hepsi yeri gelecek şeyler ama ilk önce senin bilincli, pozitif dusunce yapısını kendinde kurman gerek. Kendinle barışman, kendini çok sevmen ve değer vermen gerek
Başladım bile
Harika o zaman sana önerim youtube Dr Joe dispenza yaz ve onun Türkçe videolarını izle dinle.
Tmmdır...
Teşekkür ederim
Kalbim sıkıştı okurken 💔 Bu yaşadıkların senin sevilebilir olup olmamanla ilgili değil, onların travmaları ve yetersizlikleriyle ilgili. Ebeveyn sevgisizliği kendini değersiz hissettirir ama bu gerçek değil 🫂
Romantik ilişki yaşamaman sonsuza kadar yalnız kalacağın anlamına gelmiyor. Terapiyle ve sağlıklı insanlarla tanışarak bu döngüyü kırabilirsin. Sen emek verilmemiş olsan da emek etmeye değer bir insansın 💫🌿
Cevap
2Cevap
Kendine odaklan
Teşekkür ederim. Annemin babamın vermediği ufak bir tavsiyeyi bana söylediğin icin teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ama karşılığında bir flört isteme bunu yapamam
Onların derdi seni dunyaya getırmek degıldi cunkü
Neydi
Biliyorsun kazara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?