Çocuklar varsa iştirak nafakası olması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta çocuklar ortak. Ben eski eşin aldığı nafakadan bahsediyorum.
2 ay
Çocuk yoksa evlenene kadar alabilir, ama her halükarda beş seneyi geçmemeli.
Ya da boşanmada kusur büyüklüğüne göre belirlensin, hapis cezası gibi kaç sene ödeneceği.
Asalak gibi nedir bu nafaka işi..
Çocuk varsa babaları olduğu için hayatlarını idame ettirmelerinde her türlü yardım şart zaten ben eski eşe ödenen süresiz nafakadan bahsediyorum.
Aynı şeyi söylüyoruz.
Çocuklar için nafaka olmalı.
Ama eski eşe, erkekten intikam alma fırsatı da sunan ömür boyu nafaka ödenmesine karşıyım.
Boşanma sonrası nafaka konusu herkesi zorlayan bir nokta oluyor 💔
Çocuk nafakası zaten tartışmasız olmalı çünkü çocuk ortak sorumluluk 👶
Eş için alınan nafakada ise duruma bakmak daha adil geliyor bana.
Kişi çalışamıyorsa, evlilik boyunca kariyerini bırakmak zorunda kaldıysa geçici nafaka mantıklı 👍
Ama sonsuza kadar süren nafaka çoğu zaman iki tarafı da yıpratıyor. Dengeli ve süreli olursa daha adil oluyor bence 💬⚖️
Peki mesela bırakılan bir kariyer yoksa?
Cevap
6Cevap
Kadının nafaka almasını yanlış buluyorum. Sonuçta mehir bedeli bunun için. Mehir bedelini tam olarak ödemeli boşanan erkek.
Çocuk içinde tabiki de nafaka ödemeli.
Nafaka olayı hassas bir durum. Haklı ve haksız yanları çok. İyi değerlendirmek lazım.
Evet mantıklı olması gereken bir durum
Süresiz mi?
Süresiz olmasının bir çaydırıcılıgı yok kimse sıcak parayı bırakmak istemez bunu bir olaya baglamak yerine bir duruma baglamak daha dogru
Örn
Olay dedigim medeni durumu
Durum dediğim yaşdan reşit olma gibi
En azından hayat müşterek kavramı bir çizgiye oturmuş olur diye düşünüyorum
İstisnai durumlar olabilir
Ben çocuklar için olan nafakadan bahsetmiyorum onun belli bir süresi var zaten erkek 18, kız çocuk ise evlenene kadar ya da kendini idame edecek bir işe girene kadar. Tabii kişi baba olduğu için bence ömür boyu elini çekmemi orası ayrı. Benim bahsettiğim eski eşe ödenen süresiz nafaka.
Benim dedigim İstisnai durum da bununla ilgili zaten
Bu olay detaya girdikce farklılaşa bilir kabaca şöyle baka biliriz çalıştığı işten iş yeri çıkarırsa tazminat alır kendi istifa ederse almaz
Süresiz olması zaten dogru degil ama bunu tazminat gibi yapıp belli bir taksite bölmek daha mantıklı olur
sen mi bosanmayi dusunuyorsun
Ne kadar suredir bosandiniz
Boşanan ben değilim.
Ne varsa alin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?