Bu başlığıma herkes kızabilir ama, babam 56, annem 53 yaşında. Biz 4 kardeşiz, en küçükleri benim. Babam 19, annem 16 yaşında severek evlenmişler. Annem 2. çocuğu doğurduğunda babam annemi aldatmaya başlamış. Anneannem "Boşan kızım." demiş ama annem yuvam yıkılmasın diye boşanmak istememiş. Şu an 2 abim ve ablam, 3'ü de evlendi, evde tek kaldım ve yalnız hissediyorum. Babam eve karşı çok cimri, hep kendi markete çıkar, anneme para vermez, eve sadece sabahları para bırakır, bayramda bayramlık alır, sadece bana harçlık veriyor ihtiyacım olduğunda. Anneme bu 4 gündür babamla boşan diye zorluyorum, babamla annem iyi anlaşamaz, sürekli evin içinde kavga ederler. Annem güçlü bir kadın değil maalesef, babama karşı da değil, hep annemi ben korurum
Annem boşanmaktan korkuyor, dedeme gideriz diyorum, nafaka, tazminat, her şeyi ödemek zorunda diyorum, galiba o belirsizlikten korkuyor. Ve yeğenlerim var 2 tane, dünürleri var, rezil oluruz millete diyor. Ben de annemi çok korkutmak istemiyorum ama sürekli boşanmakla alakalı şeyler araştırıyorum, bir yön bulmaya çalışıyorum. Sizce annemi değiştirebilir miyim. Bu arada 1 keresinde ipler koptu, annem babama boşanmak istediğini söyledi ancak babam "Benimle boşanamazsın." diye tehdit etti, ben ayırdım onları, bu evde psikolojim bozuldu, yuva yuva değil ki
Annem boşanmaktan korkuyor, dedeme gideriz diyorum, nafaka, tazminat, her şeyi ödemek zorunda diyorum, galiba o belirsizlikten korkuyor. Ve yeğenlerim var 2 tane, dünürleri var, rezil oluruz millete diyor. Ben de annemi çok korkutmak istemiyorum ama sürekli boşanmakla alakalı şeyler araştırıyorum, bir yön bulmaya çalışıyorum. Sizce annemi değiştirebilir miyim. Bu arada 1 keresinde ipler koptu, annem babama boşanmak istediğini söyledi ancak babam "Benimle boşanamazsın." diye tehdit etti, ben ayırdım onları, bu evde psikolojim bozuldu, yuva yuva değil ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer