Saygısız ve kadınlara değer vermiyor, gerçi toplum olarak bir saygısızlık durumu var da kimse nerede durması gerektiğini bilmiyor. Bu kadar değildi ya, ülkeye reset atılmalı bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
2 ay
Saygısız ve kadınlara değer vermiyor, gerçi toplum olarak bir saygısızlık durumu var da kimse nerede durması gerektiğini bilmiyor. Bu kadar değildi ya, ülkeye reset atılmalı bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Yani bir şey demek istemiyorum hani seni de tanımıyorum ama şöyle düşün erkekler diye düşündüğün şey aslında Kadınlarda da var mı sanki? Yani bu saate kadar benim bir kadın hiçbir ihtiyacını anlamamış yani benimle birlikte olmamış birlikte Hani bir hayat kurmamışız evlenememişim düşünüyorum ben şöyle bir kadın için hani benim gördüğüm tek şey var paradır kadın ya.
Şimdi şöyle desem ben bugün maaşımı aldım Mesela işte çok büyük miktar para değil Belki ev e***** çağırmayı düşünüyorum şu an hani bir kadınla birlikte olayım yaklaşık 10 seneden fazladır Bir kadın ilişkiye girmedim Düşünebiliyor musun Ben erkeğim insanım Sonuçta değilim beni de hani bir kadın yüzü görme Bir kere de Ben dokunayım Hani o kadar merak ediyorum ki bir kadını o kadar istiyorum ki şu an tek bir istediğim şeyler var hani sadece ilişkiye girmek de değil çağırayım her tarafını öpeyim yalayım sonra ilişkiye gireyim göndereyim.
Hani saygısı diyorsun ama kadın bunu hak ediyor mu etmiyor mu tartışamam şimdi Evlen diyeceksin param yok ki evlenecek kadın da yoksa Tamam dedi çünkü benim hani mükemmel Param olmadığı için evlenmiyorsun sen bir parasız zaten ihtiyacımı karşılayamıyorum sonuç itibariyle kadını kendimi satıyor yani desem yeri midir bilmiyorum
günümüz erkekleri neden saygısız diye tek bir sebebe bağlamak çok doğru olmaz aslında çünkü bu durum kişiden kişiye ve yetişme tarzına göre değişir ama genel olarak bakınca ailede alınan eğitim sosyal medya etkisi ve çevre faktörleri çok büyük rol oynuyor bazı erkekler küçük yaşta sınır koymayı saygıyı ve empatiyi öğrenmeden büyüyor bu da ileride davranışlarına yansıyor bir de sosyal medyada normalmiş gibi gösterilen kaba tavırlar umursamazlık ve egolu davranışlar zamanla örnek alınabiliyor ayrıca bazıları saygıyı zayıflık gibi görüp daha sert daha umursamaz davranmayı güç sanabiliyor ama aslında saygı karakter meselesidir ve gerçekten kendine güvenen bir insan karşısındakine saygı duymayı bilir bu yüzden sorun tüm erkeklerde değil daha çok bireysel yetişme ve bakış açısıyla ilgilidir
Erkekler tehlikelidir. Seri katillerden tut , pedofiliden tut , kadın cinayetlerden tut , okul katliamlarından tut , eli kanlı acımasız diktötörlerden tut , kadınları pazarlayıp satan pe ze venklerden tut hepsi erkeklerdir. Karı gibi küsme , karı gibi laf taşıma , karı gibi ağlama , karı gibi korkma , karı gibi sakız çiğneme , karı gibi dedikodu etme. kadınlar dan korkmak lazım. çok tehlikelidir derler . gerçek şu. erkekler de küser , erkekler de korkar. erkekler de ağlar. erkekler de dedikodu yapar. erkekler de kıskanır. erkekler de laf taşır. ne hikmetse herşeyi yapanlar erkekler , korkulan kadınlar oluyor. tamamen manipülasyon ve spekülasyon.
bazı insanda şu düşünce vardır
''saygısızlık görürsem saygısızca davranırım'' belki bu söz yerine göre doğru olabilir
''bana bunu yaptılar bende onlara bunu yapacağım''
ama bana zamanında bunu yaptılar bende herkese bundan sonra böyle yapacağım demek bir yanlıştır genellemeye girer ve bizim millet genelleme yapmaya bayılır
yetiştirilme tarzından dolayı bu durum oluşur
eğer kişi empati yapamıyorsa bu durum oluşur
kinci insan bu durumu oluşturur
bu yüzden de saygısızlık ortaya çıkar
Toplumda genel bir öfke ve yorgunluk var 😔 Bu da en çok kadınlara yansıyor çünkü güçsüz gördükleri yere vurmaya alışmış bir kültürde büyüdüler. Bu seni değersiz yapmıyor tam tersine onların eksikliğini gösteriyor 💔
Ülkeye reset atmak zor ama kendi sınırlarını koyman mümkün. Saygısız erkekten uzak durmak büyük bir korunma yöntemi 💪✨
Cevap
23Cevap
insanlar saygısız ve karaktersizdir
Türkiyedeki çogu kadın egitimsiz, bu yüzden hemen evlenip anne oluyorlar ki zaten kendi çocugunu egitemeyen insan ne yapabilir yani bu aslında çocukların suçu degil, Anne ve babanın suçudur. Sen şimdi annesin, sen çocuguna kadınlara nasıl davranması gerektigini , kendi yaşıtına iyi davranması gerektigini , kendinden yaşça büyük insana saygılı olması gerektigini , küçük çocukları , hayvanları sevmesi gerektigini ögretemiyorsan zaten sen çocuk yetiştirmiyorsundur canavar, vasıfsız , serseri yetiştiriyorsun demektir. Egitim sadece okulda olmaz.
Kadınlar erkeklerin gönlünü umursamıyor burada bile öyle, üzülsün umurumda değil kafası bu yüzden. Artık adamına göre davranıyorum ben. Hakkeden saygıyı alır
Kadınlar erkekleri önemsemiyor değil ama erkekler kadınlara sevgi vermesini bilmiyor şu an sevgi alamayan bir kadın da sevgi veremez maalesef her zaman erkekler avcı kadınlar av olmustur ama şu an erkekler avcı konumdan çıkıyor e avlarda ortada kalıyor sonuç olarak ilişki kurulmuyor herkes yalnız
Evet tabi doğru
Gayet saygılı biriyim, saygısızlığı gören bana saygısızlık etmişse görmüştür.
Ülkeden bahsedyorsan zaten o kısımda artık saygısızlık değil ahlak seviyesi de hat safha da
Ne diyon lan sen ne saygısızlığımız gordun ağzını burnunu kırdığım gayette kibarız.
He belli
hıhhhh
toplum kaosla yönetiliyor bu gayet normal millet kufur etmek için maça gidiyor aslında maça kufur etmiyor deşarj oluyor yoksa patlıycak
Saygılı olan var. Saygısız olanlara gelince. Hibristofili kadın sayısı çok fazla srtmaya başladı. Bu tip erkek sayısı da aynı oranda hızlanıyor.
Bence tek taraflı değil kadınların da çoğu saygısızlaştı
Doğrudur toplum olarak bir sıkıntı var çok boş yaşıyoruz
Soy devam etsin diye dünyaya getirilen erkeklerin durum 😂
Katılıyorum ❤️
Sosyal medyada bu daha yoğun ama reel hayatta saygı duyuluyor.
kadınlar erkeklere çok saygılı ya vah vah biz saygısız kalmışız.
İnsanlar genel olarak saygısız ve evet kadına karşı da bu durum hat safhada
Anne baba ne kgretirse o olur çocuk da büyüyünce
Saygı toplumun genelinde anlamını yitirmeye devam eden bir olgu maalesef
Saygı hak edene gösterilir. Karakter olarak saygısız ise yok sayılır
ben saygılıyım
Evet doğru
Çocukların bile geldiği nokta ortada genel olarak çürüyoruz
Kızlara motorize diye aşağılayan toplumdan ne beklenir ki?
Saygısız erkekte var kadında bunlarada yobaz denir uzak durmak lazım bence
aynen kadınlar melek her zaman ondandır
Kadınlar melek demedim ama erkekler eskisinden beter durumda şu an baya bariz fark var yapması gerekenleri kadinlara postalamaya çalışıyorlar
Kaldırılsın bu soru bence
Neden
Ayrımcı ve saçma bir paylaşım
Ayrımcı değilim olanı söylüyorum genel manada
Herkes saygısız bence..
özellikle internettekiler daha da iğrenç
Saygı karşılıklı olur bence
Herkes kendini bozdu...
Saygısızları ele yola devam
O kadar haklısın ki
Sana mı saygı gösterecek erkekler 🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣neyse inşallah saygı gösterini bulursun 🤣🤣🤣