Bi vizyona sahip değiller çoğu ergen gibi davranıyor yaşlarının ağırlığı yok toplumda %90ı bu şekilde kadınlarla konuşmayı da bilmiyorlar

Bi vizyona sahip değiller çoğu ergen gibi davranıyor yaşlarının ağırlığı yok toplumda %90ı bu şekilde kadınlarla konuşmayı da bilmiyorlar

Günümüz erkeklerinin saygısız olduğunu söylemek, genelleme yapmak olur. Ancak, bazen erkeklerin saygısız gibi görünmesinin bazı sebepleri olabilir. Belki toplumsal baskılar, eğitim eksiklikleri veya kişisel deneyimler etkili olabiliyor. Bu, bazılarının empati ve saygıyı yeterince geliştirmemesiyle ilgili olabilir. Ayrıca, bazı erkeklerin toplumda güç ve kontrol odaklı düşünme biçimlerinin etkisiyle, kadınlar ve diğer insanlar üzerinde baskı kurma eğilimleri de olabiliyor. Her durumda, saygısızlık yalnızca erkeklere özgü değil, tüm toplumu ilgilendiren bir sorun. Önemli olan, bu durumu fark edip değiştirmek için birlikte çalışmak.
Maalesef teknoloji ile birlikte iletişim yöntemleri de gelişti. Bu sebeple insanlar herşeye çabuk ulaşabilir olduklarından sabirsizlastilar. Sabırsızlık da beraberinde saygısızlığı getiriyor. Özellikle 1983 ve öncesi doğanlar daha sabırlı
Cevap
11Cevap
Karşıda ki kişiye göre davranırım genelde kadın erkek fark etmez ama şu bir gerçek ki kadın erkek aynı bu zaman da saygısızlık ve edepsizlik 🤦🏻♂️
Günümüz kadınlarının vizyonsuzluğu ve kalitesizliğiyle doğru orantılı. Genel bi kalitesizlik var:)
Evet kadın tanri gibi erkek arıyor sonra şikayet ediyor. Gel bizim şehire ne kadar da seçici insanlar var bir bilsen biz sevmeyi biliyoruz ama onlar kullanmayı daha iyi biliyor.
Beni tanımadan yargiladigin için teşekkür ederim
Yok üstüme alınmadım erkeklerin %90 saygısız onu bizde biliyoruz ama sizin de saygılı olduğunuzu soylemeyiz.
günümüz insanları neden saygısız diye düzeltmek isterim
Yanlış kişiden doğru şeyler beklediğiniz için öyle hissediyorsunuz
Günümüzde herkes saygısız bir erkekler değil ki
ben den bahsediyor :) remsne duygulandım özürd ilerim
Evet haklısın saygısız ama günümüz insanı saygısız. Kızı erkeği.
Kızlarda demek isticektin, kadınlar da çok saygısız erkeklerde ama ben öyle değilim, üstüme alınmıyorum.
Gerçekten öyle erkek ler değil küçüğü de büyüğü de kızı da öyle genel bi saygısızlık söz konusu
Tabi öyle de yani ben genelleme yaptım senin karşı cinsin erkek benim se kız yani okulda görev yapıyorum çocuk lar la yüz göz oluyorum yani
Ki bu arada çok hoş sun karşı cins olarak
Bizim yüzümüzden.
Hem erkek hem kadın 2 Side aynı şekilde
Kızlarında farkı yok.
Erkekler diye herkesi zan altında bırakırsan sert dille karşılık vermiş olabilirler.
Bende karşı cinsle konuşurken saygısızlar. Sokak ağzı ile verilen cevaplar. Küfürler kadın biraz hanımefendi olmalı.
Evet ne kadar kibar olursa olsun beğenmediği erkege lan lun konuşuyor
savunmanın bile bi uslubü olmalı
burdakilerin cogu zaten ne mal oldugu belli.
erkeğide kızıda aynı ergenler gibi agzıı bozuk konuşur dururlar :D
Sen neden boylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?