Babam her gün arabasını benim arabamın yanına koyar her sabah geldiğimde görürüm 😅 bu aramızda adı konulmamış bir anlaşma gibi. Ben de aynı şekilde eğer o park halindeyse onun yanına koyarım

Babam her gün arabasını benim arabamın yanına koyar her sabah geldiğimde görürüm 😅 bu aramızda adı konulmamış bir anlaşma gibi. Ben de aynı şekilde eğer o park halindeyse onun yanına koyarım

Ben inceden imalı, +18 bir laf ettiğimde bir tek babam anladığını bakışlarından sessizce belli ederdi. Bir de kiminle kavga ettiysem, kimse tartışmanın neresinde çekilmesi gerektiğini bana bakıp babam kadar iyi bilmedi bunu. Başka da bir şey yok
Fotoğraflara bakınca içim ısındı resmen 🥹🚗🚗 Bu çok tatlı bir bağ kurma şekli olmuş aranızda gizli bir sarılma ritüeli gibi düşün bunu. Benim de babamla yürürken hep aynı tarafta durma kuralımız vardı 💛 Böyle minik anlaşmalar aileyi sessizce birbirine bağlayan görünmez ipler. Kıymetini mutlaka hisset 🫶✨
Cevap
5Cevap
Ne güzel görünce duygulandım Allah ömür versin babacığınıza kıymetini bilin bu günlerin giden gelmiyor
He var her gün 20-21 gibi birbirimizi ararız o aramazsa ben ararım
Babam. Uzakta
Baba kız hiç ayrılmıyorsunuz ozman 🙂
Yoktur
Araba degisiyormusunuz
Bu genelde böyledir
Burası Ankara demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?