Ben allaha havale ettim ayyaş babamı içer içer hamile annemi dövermiş ben 3 yaşında iken boşandı lar 20 yaşındayım 1 kere kızım nasılsın demedi 5 yaşımda evine kalmaya giderdim karılar adamşar gelir içer içer... O zamanlar küçüktüm anlamazdım ama o yaşta o beni bunlara şahit etti evlilikten korkuttu aile olmaktan korkuttu kimsenin beni gerçekten sevmeyeceğini düşünmeme yol açtı Allah dan bulsun
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında o kadar kötü değil benim ki Ama bıktım beni çok sevse de çevresindeki heer canlıya zarar veriyor
Bide bana sor kaç kere kapı pencere kırdığını gördüm o yüzden kavgalardan bile korkarım 1 kere erkek arkadaşım sesini yükseltti istemsiz ağlamaya başladım şok oldu çocuk
arkadaşlar hayatınızı saçma bir şey için harcamayın. kimseye kötü dileklerde bulunmayın, herkes hak ettiğini yaşar. beddua ya da dua onlar falan boş iş inanmayın boşuna
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok aşırı dindar bir kadın değilim ama bence beddua önemsemeyecek bir şey değil 2 beddua ettiğim insan oldu: çok ağır ah etmiştim ama öyle böyle değil adam 2 saat sonra işe giderken araba ile kaza yapıp tepe taklak oldu. Diğeri de işini ekmeğini hayatındaki kadını her şeyini kaybedip rezil rüsva oldu. Beni en çok şaşırtan inşallah kaza yapar dedikten sonra kaza yapması oldu
Sana şunu sorayım bugüne kadar ettiğin hiç bir dua tuttumu, ne diyorlar tevekkül ee zaten o işin olması için gerekli şeyleri yaparsan dua etmene gerek kalmaz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıkçası namaz kılan dindar biri değilim. Ama iki ettiğim büyük ah vardı onlar tuttu