Babam ilkel kafalı ve çocukluğumdan beri ev sosyal hayatımı kısıtlayan kurallar koyuyor (LÜTFEN DETAYI OKUYUN)?

Babam çocukluğumdan beri akşamları interneti kapatıyor, akşam diyorum çünkü bu dediğimi saat akşam 10’da yapıyor. Bazen devam etmem gereken bir sosyal etkinlik: Arkadaşlarla konuşma / yazışma, dizi / film vesaire şeyler oluyor, arkadaşlarım benim için çok önemli ve onlar beni dünyada en çok mutlu eden kişiler, onlar olmasa belkide gerçekten bu durumu bu kadar sorun etmezdim ama özellikle çok yakın sanal arkadaşlarıma zaman geçirebilecekken bunun elimden alınması beni bitiriyor. Daha önce belkide 10 kere konuşmaya çalıştım, kendi kendime grev bile başlatmaya çalıştım, hiç biri işe yaramadı ve hep “Dünya’nın düzeni bu / sabahları uyanık olmak için, akşamları uyumak için” gibi şeyler söylüyor, ve konuşmada sulu göle gitseniz sizi susuz getirtiyor yani kendi belkide en ilkel, en yanlış şeyi söylesede kendi en doğruymuş gibi davranıyor ve bizi ingilizcede “gaslight” terimi gibi bizi kandırmaya çalışıyor. Siz değerli ve tanımadığım halde burada ya kendi derdini paylaşma ya da dertlere cevap bulmaya çalışan saygı duyduğum kişilerden: Babamın akşam interneti kapamasına nasıl engel olabilirim, bu düşüncede nasıl bir yol izleyebilirim yalvarıyorum yardım edin.

Babam ilkel kafalı ve çocukluğumdan beri ev sosyal hayatımı kısıtlayan kurallar koyuyor (LÜTFEN DETAYI OKUYUN)?