Babam herşeyi kısıtlıyor?

Benim annemle babam ayrı. Babam dışarı çıkmama izin vermiyor arkadaşlarımla vakit geçiremiyorum tüm gün evdeyim 4 duvar arasındayım senelerdir. Zorla namaz kıldırıyor, zorla Kuran okutuyor zorla saçımı kapattı ne yapacağımı bilmiyorum artık o kadar bıktım ki yaşamak bile istemiyorum... Arkadaşlarım her gün cafe bar gezerken ben evde oturup onların snaplerini izliyorum. Evde de yapacak birşey yok bilgisayarla telefonla vakit geçiriyorum akşama doğru yemeği hazırlıyorum babamın eşi akşam eve geliyor o geldiğinde yemek yapması falan uzun sürer diye ben öğleden sonra hazırlamaya başlıyorum yemeği. Kadın gelince de yiyoruz. Evi hafta sonları temizliyorum. Bildiğiniz köle hayatı yaşıyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Babam çok sinirli bir insan çoğu zaman şiddet hakaret görüyorum. Bugün mesela yarın yazlığa gidiceklerdi babamlar. Ben gelmek istemiyorum dedim hayır geliceksin dedi baya üsteledim gelmek istemiyorum falan dedim babam lavabodaydı o sırada. Tuvaletteki çöp kutusunu bana fırlattı sonra kutu kırıldı diye bir sürü hakaretler etti bana. Sizce ne yapmam gerekiyor arkadaşlar gerçekten canımdan bıktım
Babam herşeyi kısıtlıyor?