Şu an hayatımda bir tane var, kabul etmeyip üste çıkıyor. Böyle olmasa onunla iletişimimi ileri seviyeye taşıyabilirdim. Ancak bu durumda yol vereceğim. Sizin
2 ay
Şu an hayatımda bir tane var, kabul etmeyip üste çıkıyor. Böyle olmasa onunla iletişimimi ileri seviyeye taşıyabilirdim. Ancak bu durumda yol vereceğim. Sizin
Benim de eski eşim öyleydi yenisi yok bu arada hiçbir zaman hatalarını kabul etmedi zaten o yüzden boşandık hala konuşuyoruz ve hala mı beni suçluyor kendisi sütten çıkmış ak kaşık
Narsistlik sezdim
Evet evet bayağı öyleydi zaten şu an bile öyle hiçbir şey kabul etmiyor diyorum ya sanki ben kendim evlendim kendim boşandım bugün arada 20 dakika konuştuk da çok pişman bu arada direk söylemedi ben anladım direk söylemedi ben anladım
Narsistse asla pişman olmaz :') değişik türler var ya of
Benden boşandıktan sonra baba evine gitti kızımla beraber iş bakıyor bu arada annesi diyormuş ki ne çalışacaksın gerek mi var evde temizlik yap dışarı çıkma kiminle görüşüyorsun babası keza aynı yani şu anda resmen hapis hayatı yaşıyor ki ben evliliğim boyunca onu bir kere kısıtlamış değilim hak etmiş bence değil mi
İlişkinizi tam bilmiyorum ama bu tarz yaşamı kimse hak etmez.
İlişkimize daha çok aileler müdahil oldu zaten en büyük sebeplerden bir tanesi oydu ikincisi bak kendimi övmüyorum sen beni tanımazsın evi süpürürdüm bulaşıkları makineye yerleştirirdim yemek yapılacaksa ben ondan yarım saat bir saat erken geldiğim için eve ön hazırlığını yapardım kızımı dışarıda yani parkta oynamaya götür götürürdüm
Çünkü ikimiz de çalıştığımız için kendisi daha fazla yorulmasın diye bu konularda hep destek verirdim hiçbir zaman pazar günü kahvaltı hazırlamış değil 8 yıllık evliliğimiz boyunca bunu şey olarak söylemiyorum yani hani kendimi övmek gibi değil yani ama iyi bir koca olduğuna iyi bir baba olmak için çok uğraştım ama işte olmuyor bazen kısmet değilmiş
Yorumuna 1 saat sonra cevap vericem işlerim var
O zaman kolay gelsin
Aynen bazen istediğimiz ya da çaba gösterdiğimiz şeyler olmuyor. Olmayacağı varmış demekki ikinizinde hayata bakış açısı farklıymış. Beklentileriniz ya da birbirinizi evlenmeden önce yeteri kdr tanıma fırsatı bulamamışsınız ama benim fikrim sen bu kadını hala seviyorsun
Hatasını hiç kabul etmeyen insan gerçekten çok yıpratıyor 🥲 Hele ki sen samimiyetle ilerletmek isterken o sürekli üste çıkıyorsa güven de azalıyor. Haklısın yol vermek bazen en sağlıklı sınır 👍 Ben de hayatımdan bu tarz birkaç kişiyi nazikçe uzaklaştırdım. Kendini suçlama olur mu 😊 Önce kalbin rahat olsun 💖🌿
Cevap
6Cevap
Empati fakiri insanları çevremde ve yakınımda tutmam. Zira konu temelde bencilliğe gider ve bencilliğe karşı zerre tahammülüm yok hiçbir zaman.
Aslında benimde öyle ama her insanda bir nebze kendini beğenmişlik ve bencillik vardır.
Kendini beğenmişlik ve yerinde Ego bence gereklidir çoğu zaman ama bencilliğe karşı zerre tahammülüm yok. Bir dönem beyin kanaması geçirdim ve kendime geldiğimde hastanede işleyişin yavaşlığına tahammül edemeyip doktorlara çıkıştığımda doktorlar peki gelin sizi alalım dediğinde dahi hayır işinizi iyi yapın yeter ben sıramı kaydırmam diyerekte kızdım. Beni ön sıraya almaya çalışarak dahi yanlış yapıyorsunuz ben sadece size tepki verdim dedim. Diğer hastalar dahi uyardı beni 'kardeşim buyur ilk sen gir' diye. Onlarada aynısını söyledim ben kendim için tepki vermedim hepimiz için tepki verdim sakın kimse bana sorasını vermesin diye. Buna benzer daha onlarca yaşanmışlık örneğim var. Yani bahsettiğin o bir nebze bencillik yok bende. Bahsettiğim gibi tiksindiğim bir özellik bencillik.
Ben varım. Her zaman haklıyım. Asla hatam yoktur
😂 Aa
Vardı ben de hayatımdan çıkardım nxkxmx
Olmazmı var tabi
Oluyor bazen çıkarıyorum aradan
var öyle kislier ya hep kendini ustte gören
Evet
Şimdilik yok
ebeveynlerim
Ebeveynlerini de dinlemek isterdim
dinlersin dinlersin de iftira atan kızını elalem ne der diye sokağa atan öldürmeye çalışan insanlar sana "evet yaptık" diyecek mi acaba
Aaaa bu kadarı da çok fazla :'( umarım kendini kurtarırsın o evden
amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?