-Hatalarını yüzüne vurmak yerine yanında olup hatalarına çare bulduğunuz, sırtınızı dönemediğiniz insanlar var mı hayatınızda?

#BirTutamAşkk #Sırtınızıdönemeyecekolduğunuzinsanlar

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Konuya bağlı ama affetmek güzeldir
ALLAH U TEÂLÂ bizi okadar çok günaha karşı affederken biz kimiz ki affetmiyelim
Allah'ı inkar etmediyse. Birine cinsel taciz vs bişiy yapmadiysa yapıcı olmaya çalışır. Doğru olanı göstermeye özen gosteririm
Ben sadece çok sevdiğim iki arkadaşım var kız. İkiside ama kardesimden öte değiller. Onlar ne hata yaparsa yapsın ailem gibi görür hatalarını aşmaları için yardım ederim
hata sürekli devam ediyosa bir noktadan sonra insan sabredemiyo özellikle sevdiği güvendiği insanlarsa bu kişiler güven azalmaya başlıyo.
A bak bu ilgi alanim zaten. Agzmda sicsa yine sirtimi donemedigim acidigim insanlar var. Lanet olsun. Sen önünde arkasinda koş yardimci ol. Sonra ilk firsatta itin g*tüne soksun seni. Sırt falan kalmadı yani.
Çok ilginç. Aklıma ailem dışında 2 kişi geldi. Hatta bizzat beni eleştirmeleri için konu açarım onlara.
Cevap
33Cevap
Sırtımı dönemediğim ama yüreğimi döndüğüm insanlar var kuzum. yüzyüze bakmaya mecburum ama gönül penceremden bakmıyorum onlara. hatalar bizim için elbet ama kişinin birazda yaptığı hataya bağlıdır ona yüzünü dönmek yahut affetmek...
Eskiden vardı. Konuştuk felan. Ama baktımki adamlar 7sinde neyse 70inde o olan biriler. İrtibatımı kestim ve kafam çok rahat.
Yaptığı şey basit bir hata ise, kendi yaşamıyla veya başka bir konu ile ilgili elbette. Ama bana yaptıysa ve ağır bir şeyse, silerim.
Ailem disinda herkese sirtimi kolayca donerim benim yapmadigim biseyi bana yapilsin istemem o yuzden hata olarak gormem yapilan seyi
herşeye rağmen güvenme duygusunu tasımak ne acayip değilmi yasanan ne olursa olsun sırt dönmek istememek
Anneme sırtımı dönmem, onun dışında kimseyede okadar değer vermem. Tek yanlışlarında silerim insanları, tekrar üzülen olmamak için.
Aile dışında hayır kimsenin hatalarını örtpas edemem
çok şükür ne yaparsam yapayım arkamda duran bir adam ve ailem var
Geneline sırtımı dönmem, dönemem yani sevmişsem ama döndüğüm vakit yüzümü göremezler.
Neyim ben günah kontenjanı mı? Hata yapıyorsa af dilemeyecek bana
Sırtımı yasladigim insanlara asla sırtımı dönmem.. :/
Annem babam ve kardeşlerim bı kızım dışında herkesi silerim
Kimsenin yüzüne vurmam sonuçta kimse hayatta dört dörtlük değil.
Var tabi , kardeşlerim , çok samimi dostlarım, evlatlarım...
var. üzüyorlar ama olmamalari daha üzücü olan insanlar var. elimizden geleni yapiyoruz:)
Arkamı hiç bir zaman dönemiycem ve arkasını bana asla dönmeyeceğin den emin oldugum kişi var..
bundan 5 sene önce sorsaydın hayır derdim..
yeğenim oldu..
ve şimdi sırtımı dönemeyeceğim, ne yaparsa yapsın, biri var..
hata bulmayın evet ama çare de aramayın
ÖNLEM arayınnn
Kimsenin hatasını yüzüne vurmam kendi hatalarimi düzeltemedim ki başkalarını düzelteyim
Cok azdır arkadaşım cok iyi tanırım arka dönmem anlarım neyi neden oyle yaptığını
Ben iç dünyama dönüyorum. Orada hayal kırıklığına yer yok.(¬_¬)
Var olmaz mi ne yaparsam yapiyim onlar benimle ben onlarlayom 2 side benim canım
Ailem var. Babam kardeslerim falan. Ne hata yaparsa yapsin kizsan da yardim ediyorsun care ariyorsun
Hataları söylememek karşısı için de iyi olmaz. Doğru şekilde uyrmak gerekir. Sonra da çözüm aramak. Soruya gelince herkes, herkese sırtını dönebilir. Kimse kalıcı değil. Tanrı hiç değil
Evet var.. Donemiyorum..
Çare sarıgül diyicem beni eksiliceksiniz biliyorum ama o riski almıyacam
Var maalesef o eşşeksıpaları.
Var, dönmem.
Yok ya, olmasın da zaten..
İçten içe var evet.. maalesef.
Hayır yok. Affedici özelliğim yok malesef.
Öyle bir insan yok ailemden başka.
Ailem ve dostlarımdır.
Yani uğraştım da olmadı
Düsündümde belki ailem
Ailem var, gerisinin öhöm öhöm.
Ailemden baska kimse yok..
Evet var canimdan çok sevdiğim eşim
evet.. her ne kadar istemese de beni
Kinci olduğum için her zaman dönerim sırtımı
Aynen, her zaman çare bulmalıyiz. Hata zaten çok.
Evet var :) vefa gerek bazen
Var o benim canımın içi
afettikce daha kötü oluyo inan kulaıyolar seni
Var olduğunu bilmem ama sırtını dönen çok oldu.
her hatanın bir çaresi vardır
Hayır öyle kimse yok hayatımda kız ayool
Var tabiki
Yok bence
Var bir kaç insan.
Evet, var.
Varrr tabiki de
Var evet.
Sadece annem.
Evet var tabiiki.
Yok.
Var tabiki