Sürekli aynı marketlere gidiyorum kızlar genç ve güzel, şansımı denesem olur mu sizce?
2 ay
Sürekli aynı marketlere gidiyorum kızlar genç ve güzel, şansımı denesem olur mu sizce?
Cevap
4Cevap
Bende birine yurumek istedim kiz öyle biri gibi ama olmadi
Naaıl yürüdün ne yaptın
Ozelden yaz
O iş zor soylim. Bana deli iş de atiyolar. Ama o kadar insanın içinde bı şey yapamıyorsun
Deli iş derken
Ne gibi mesela
Bence kasıtlı yapmıyodur
Ben bi şey almıştım kız da bu tam aradığın gibi bir şey mi diye sormuştu
Bi de geçende para verdim sayacakkwn güldü ve due bi sayamadım dedinve baştan saydı
Dur
Ya da konuşmak mı istiyo acaba
Benim ki nasıl şansımı denemeli miyim
Utanıyorum ya kabul etmezse bi daha o markete gidemem
Valla en başta dedim. Zor o iş. Bak kız geldi ben tavuklara bakıyorum. Yani bakıyorum yani. Ya şunda indirim var bunda var filan. Eğildi göğüslerini gösterdi. Ben biraz piskinim. Hemen baktım göğüslere. Belli de ettim gozgozeyiz kaçırmadim goguslerden gözleri. O da daha eğildi gösterdi. Bundan büyük iş atma mi olur. Ee sonuç. Kalabalıkta nasıl numara vereyim. Ya deliliği tutar bu ne falan dese. Rezil olur insan. Sen istiyosan şansını dene. Fiş alırken falan bilerek el teması kur. Başka da bı şey gelmiyo aklıma. Gelse kendim yaparım 😄
Zor ya boş ver dediğin gibi kızlar dengesiz
Şans? Hiç deneme bence
Neden
Sevdiği vardır
O da olabilir
Ee yani
Ama olmayabilir de
Dene şansını
Reddederse o markete gidemem artık
Allah Allah 😀😀
Tabiki de gururlu biriyim ben bi dr eve en yakın market olduğu için gidememek çok koyar bana
Herşeyin hayırlısı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Market kasiyerleri iş yerinde oldukları için kendilerini güvende hissetmeye çok ihtiyaç duyarlar 😊 Onlara flört gözüyle değil önce insan ve çalışan olarak yaklaşman önemli 💐
Güler yüzlü ol sohbeti minik tut mesela “Kolay gelsin, günün nasıl geçiyor?” de 😌 Sürekli uzatıp rahatsız etme. Eğer o da sohbete istekliyse zamanla sosyal medyadan ekleyip arkadaşlık adımı atabilirsin 🙈 Rahatsızlık hissedersen hemen geri çekil 🍀