Markette çalışan kızdan çok hoşlanıyorum. Onunla tanışmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bizim burda bir kuruyemişçi var. Bir kız çalışıyor orda. Allah sizi inandırsın böyle çakmak çakmak gözleri var. O gözler ruhumu deldi geçti günlerdir kendime gelemiyorum doğru düzgün uyuyamıyorum. Dünyanın en güzel kızı diyemem ama dünyamın en güzel kızı diyebilirim. Annem bir şeyler almamı istiyor o kuruyemişçiden giderken zaten heyecanlanıyorum sonra gidiyorum oraya bana bakıp bir gülümsüyor ne alacağımı unutup annemi arıyorum ne istemiştin sen diye salak mısın oğlum diyor bana. Yardım edin benim ona açılmam lazım. Şart diyorum. Ama gidip konuşursam ben sizi tanımak istiyorum dersem ne münasebet deyip beni dükkandan kovmasından korkuyorum. Aslında bakışlarıyla gülüşleriyle biraz pas verdiğini hissediyorum ama hiç emin olamıyorum. Kıza yanık olduğum için beynim anıları yorumluyor olabilir diye düşünüyorum. Çirkin de değilim. Giderim var ama insan emin olamıyor işte. Ben 21 yaşındayım o da 19-20 gösteriyor. Ben şimdi bu kıza ürkütmeden nasıl yaklaşacam acil yardım uyuyamıyorum hanımlar beyler!
Markette çalışan kızdan çok hoşlanıyorum. Onunla tanışmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?