Bugün 7. gün babamı kaybettim, içimde kocaman bir boşluk oluştu ve ben hâlâ bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum
2 ay
Başınız sağ olsun Ben babamı kaybettiğimde 11 yaşındaydım babalar kız çocukları için bambaşka aradan yıllar geçti yokluğuna Asla alışamıyorsun fakat Allah sabrını veriyor yoksa İnsanoğlu baş edemez mutlu bir anın olduğu zaman Keşke babam olsaydı diyeceksiniz kötü bir anınız olduğu zaman yine babam olsaydı diyeceksiniz her an insanın aklında
Herkesin acısı kendine göre büyüktür kıyaslamak değil bu söylediğim Ama siz hepiniz büyümüşsünüz Babanız büyüdüğünüzü görmemiş gelin damat olduğunuzu görmüştür torunlarınızı görmüştür babam gittiğinde 11 yaşındaydım en büyükleri beğendim arkasında 5 çocuk bıraktı hepsi küçücük hiçbirimizin büyüdüğünü göremediği torunlarını göremedi
Babamı 5 yıl önce ani bir kalp kriziyle kaybettim. En garip ve en acı olanı, benim 9 Ocak’ta doğmuş olmam, onun ise sadece bir hafta sonra 15 Ocak’ta hayatını kaybetmesi… Biz iki kardeşiz; ablamın düğününü, torununu, hiçbir güzel anı göremedi maalesef.
Babamla son fotoğrafımız da benim doğum günümde çekildi. Bu yüzden 5 yıldır içimden doğum günümü kutlamak hiç gelmiyor; o gün geldiğinde hep onu hatırlıyorum.
Babam ölmeden önce ben benim yüzümden Buray’ın bir şarkısını dinlerdim… Ben ise o günden sonra o şarkıyı hiç dinleyemiyorum; açınca içim daralıyor, sanki her şey yeniden oluyor.
Amin cümlemize çok zor durum
Gerçekten bu dünya boş
Başın sağolsun Allah sabır versin büyük acı tahmin edebiliyorum nerden biliyorsun diyeceksin babam sağ çünkü kaybedicem korkusuyla yaşıyorum hep hepimiz bir gün ölüncez ama rabbim kimseyi elden ayaktan çocuğuna bile muhtaç etmeden layığıyla alsın bu canı.. 🌺🙏🏻
Amin Allah razı olsun 🤲 bir aydır dolu dolu bu korkuyu yaşadım son gün de gerçekten hissettim ama insan kaybedince çok farklı oluyor
Korktuğun başına gelmiş zamanla alışıcaksın acın daha çok taze yaşa tabi ama geride kalan ailen için de güçlü olmalısın. 🙏🏻
Hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim 🙏🙏
Amin rica ederim 🌺
🌸🙏🌸
Eig için teşekkür ederim 🙏🏻🌸🥰
🌸🙏🌸 ricalar
Başın sağ olsun. Erken yaşta kaybettim o daha kötü sanırım. İnsan herşeye alışıyor.
Geçecek zamanla 👏
Teşekkür ederim
Babanı kaybettiğin için çok üzgünüm 💔 7 gün daha çok taze ve bu boşluğu hissetmen çok normal. Kendini zorlayıp güçlü olmaya çalışma, ağlamak da yas da çok insanca 🌧️
Babandan kalan anıları sakince yazabilirsin, fotoğraflara bakıp onunla konuşur gibi içinden konuşabilirsin 🕊️ Zaman acıyı silmiyor ama keskinliğini azaltıyor. Kendine biraz izin ver, yalnız hissettiğinde sevdiğin birine sarıl mutlaka 🤍🌿
Cevap
4Cevap
alıştım. Başın sağ olsun mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun
Başınız sağolsun
Derler ki bir erkek ancak babasını kaybedince tam bir erkek olur.
Sabırlar diliyorum
Aramıza hoş geldin kardeşim…
Yaşamın böyle bir döngüsü var, gelip gelmememiz bizim elimizde değil, bizden sonra bu döngüde bizim çocuklarımız da olacak, durumdan ders çıkartıp bizim yaşadığımızı evlatlarımız yaşamasın diye ölümümüzü çocuklarımız için travmatik olmaktan çıkartıp olağanlaştırmalıyız.. yoksa 20-30 sene sonra da onlar yazar bu gün yazılan mesajları
Zamanla geçecek yara soğuyacak
Sabır ve metanet lazım şimdi
İtidalli olmak ve doğanın kanununa saygı göstermek zamanı.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🥹
babam zaten varmış yokmuş pek belli değil zaten karnımızı doyurmaktan başka babalık yapmadı ha bu arada sağ kendisi
Buda zor maalesef
Zamanla alışırsın benim babamda vefat etti 4 yıl önce ama bizimle ayrı yaşadığı için neredeyse hiç etkilenmedim
6 yaşında öldü mal gibi kaldım
Allah sabır versin inşallah sana
Bi 18-20 yıla alışıyor insan.
Çok üzgünüm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?