Özel hayatımla iş hayatım birbirine girsin tercihim değil, niyetleri iş hayatındaki kişilerle dedikodu yapmak zaten
2 ay
Özel hayatımla iş hayatım birbirine girsin tercihim değil, niyetleri iş hayatındaki kişilerle dedikodu yapmak zaten
Bence bu konuda haklısın herkes özel hayatıyla işini karıştırmak zorunda değil adres paylaşmak tamamen senin tercihin güvenmediğin birine vermek zorunda değilsin profesyonellik sınırını korumak en doğrusu olur
Emlakçıya işyeri adresini vermek zorunda değilsin canım 🏠✨
Taşınıyorsun diye özel hayatının işle karışması çok rahatsız edici hissettirebilir seni anlıyorum.
“Gerekli resmi bilgilerimi verdim işyeri adresimi paylaşmak istemiyorum” diyebilirsin net ve sakin bir dille. Niyetinden şüpheleniyorsan uzak durmak en sağlıklısı olur 💬🚪💜
Dedim. Vermek zorundasın dedi!.
Cevap
5Cevap
Hukuken bunun bir gerekliliği olduğunu sanmıyorum. Eğer yoksa çok saçma bir istek.
İşin ne üzerine kuaformu tabiki istemesi saçma iş ne alaka ya
emlakcının ıs yerınle ne ılgısı var kı verme bence
Sorun ne bunda?
Gizliden sorman belli a m ını aç bakam!.
Ne demek bu
Böyle bir şey mi varmış?
Yok değil mi?
Ben maksadı anlamadım.
Maksadı dedikodu yapmak nakkımda başka ne!. Olabili
Seninle ne alıp veremediği var ki?
Bi kaç i t p o li s var tamam mı benimle uğraşan!. Bunları mahkemeye verdim zorlarına gitti!. Semtte beni tvkip edip duruyürlar işyerlerimde ve ev vdreslerimde!.
Evi me gelip bas kıncılık oy nuyorla dı! Savcı onlara dedi ki s i k tirin gidin la öyle bi karar mı va!. Hahah:)))
Savcı olaya el attıysa korkmana gerek yok.
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?