170-178 arası yığılma var, heybet yok hiçbirinde. Nesil küçülüyor mu ne
2 ay
170-178 arası yığılma var, heybet yok hiçbirinde. Nesil küçülüyor mu ne
Cevap
20Cevap
180 olmak zorunda değiller.
Atilla:160-165 cm
Timur:160-165 cm
Sultan Selim:160-165 cm
FSM:165-170
Atatürk:174cm
Napolyon 168cm
Cesar:170 civarı
İskender 165-170 cm civarı
Cengiz han 165-170 civarı dünya nüfusu (16/1 soyundan geliyor
Heybet boyda değil heybet t**aksta
Yakışıklı olanlar kısa , tipsiz olanlar uzun denk geldi hep benim karşıma. Allah sanki birinden alıp diğerine vermiş😁😄
Kısadan kastın ne kadar
@DarthVaderı 1.75 in altı bence kısa.
tabi zaten kimisi havada uçuyor bir arada 190 altı olanlar kendine erkeğim demesin diyenler türemişti
@DarthVaderı Ama şu bir gerçek her şey 10/10 olan 2 şahıs var birinin boyu 1.80 diğerinin 1.90. Bir doksan daha çekici oluyor. Ama kısalık uzunluk meselesi ayrı mesele bu bahsettiğim ayrı mesele.
Konuşma ve iletişim beceriside önemlimi ve konu açabiliyor olması özellikle kimlik belirleyen unsur sence mesela 185-190 boyunda yakışıklı ama konuşurken sürekli takılan veya heyecanlanan biri o anda bütün çekici özelliğini kaybedermi
180 asagısı kısa bence 😆
@DarthVaderı zaten bizim için Karakter ve entellik düzeyi %70. Tip, boy gibi dış etmenler %30. Ergen olup kekolarla takılan ya da para avcısı kızlardan bahsetmiyorum. Sözlerim "Gerçek kadınların" beklentileriyle alakalı.
10/3 tipe sahip 170 boylarındaki bir erkek genel kültürü yüksek diksiyonu ve karakteri düzgün biride olsa ilk bakışta ilgi çekmez bunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum ama genelde duydugum kadarıyla kızlar biriyle tanıştıginda arkadaşca veya flörtçe etiketler ve bu etiketin daha sonrasında arkadaştan sevgiliye dönmesi zor çekicilik yoksa karakter ikinci planda kalır
@DarthVaderı Ne desem boş, gönlümüz isterki Yakışıklı, karakterli, karimatik , dörtdötlük biriyle olalım ama eldeki malla bi kâr zarar dengesi yaptığında her ikisinden dw biraz biraz oşması gerek diye düşünüyorum. Ama şahsıma sorsan ne daha önemli diye. Ahlak derim.
Ne olursa olsun nasipte ne varsa odur istemek yetmiyor hayırlısı olsun
kızlar bi 172 boyunu geçsin sonra konuşuruz.
Konuştuğuma göree
Kadınların boy ortalamalarını yakalamaya çalışıyoruz.
Koz dodoğon monyon olor diyen sizsiniz zaten
Bodur tavuk piliçtir
Eee yani yeni mi anladın. O kadar çok çalışıyoruz ki boy çıkmıyor
evet yeni nesil küçülüyor insanlar japon erkeğine dönüşüyor :)
Kızları ne ola ki erkekleri ne olsun boya bakan kadın var mı
benim dönemim erkekleri 40-55 yaş arasında
Sanki Türk kadınları 190 anasını satayım
Sana denk gelmemiş bence abla
:)) olanı var kendimi bi aradan sıyırayım :)
Dünyada bile sayılı yani
Bilmiyorum ama minyon kızlar candır.
Öyle harbiden
Senin boyun kaç
178.
Benim 183 sence senin gibi birisine uygun mu
Kızlar 155 geçince eleştirsin 😅
Koz dodoğon monyon olor diyen sizsiniz zaten
Yooo ben öyle bir şey demedim 😅
184 üm yeter mi
Evet
Ben 191 im
Irkçılık :D
1.80
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son yıllarda beslenme düzeni bozuldu 🥤🍟 stres arttı uyku kalitesi düştü ve bunların hepsi boyu etkileyen faktörler. Genetik de önemli tabi her ailenin ortalaması farklı oluyor. Boyunla çok uğraşınca erkeklerde özgüven de zedelenebiliyor. Biraz daha duruşa ve karaktere odaklanmak iyi gelebilir 😉💫