Ya sürekli taciz haberleri bıktık sizden be yolda bile yürüyemez olduk sizin yüzünüzden Allah sizi bildiği yapsın. Siz de çok beter şeylere layıksınız. Yokluk içindesiniz hep
Ya bu Türk kızları da neden bu kadar teşhirci? Kendini teşhir eder bakana da abaza der. Düzene itiraz edeceğine erkekleri suçla. Aç Bi reklama bak bakalım hangi reklamda kadının vucudu sergileniyor, teşhir edilmiyor hem de kadınla alakası olmayan bir ürünün reklamında bile
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seni bulursam gömerim olduğun yere emin ol. Benim yüzüme böyle de reelde. Kellen kalmaz. Bakmayacaksın ulan o gözlerinizi çıkartırız sizin biz istediğimiz gibi giyiniriz siz de gözlerinize hakim olmayı öğreneceksiniz
Ooooo klavye delikanlısı pis teşhirci seni. Kurduğun cümlelerden kişiliğin ortaya çıkıyor, kellemi alacakmış bak sen hoşt öteki tarafa afkur salyalarını. Asgari ücretli çalışanlar alnının son damlasına kadar helal yiyen insanlardır o pis ve lağım ağzına alma onları. Sen çok kazanıyorsun galiba saatin kaç para?
Orspu çocuğu senin o orspu anan çarşad giyiyor ama günde kim bilir kaç erkeğin altında inim inim inliyor haberin var mı açık giyinen kızlar senin o mal anandan namusludur emin ol
Dünyada en çok tecavüz vakaları görülen ülkeler de isveç 6. Avrupa ülkeleri ve o çok modern norveç ilk 30'da bunun gelişmişlikle bir alakası yok yani türkiye 99. Gelişmiş ülkelerde de adamlar bunu fantazi olarak yapıyolar gelişmişlik zihniyette olmalı
@beyaz49 Yanlış anladın ben duygulardan bahsediyorum ve GENEL olarak erkekler içgüdüsel takılıyor ve ileriki ve bu zamana asla ayak uyduramayacaklar içlerinde her zaman bir hayvanlık kalıyor, hayvanlıkdan kastımı da anladığını düşünüyorum. İyi günler.
Amerikanın ara sokaklarına çık bakıyım dakikada sayısız tacize uğrarsın al sana dünyanın en gelişmiş ülkesi zihniyet gelişmedikten sonra doların önemi yok
Sevin demedim zaten altına da yazmışım ki bizde böyleyse onları sen düşün türk erkeğinden beterler de var dedim o nezih isveç erkekleri bak 6. O övülen norveç almanya fransa erkekleri ilk 30'dalar hep