25 yaşındayım. Hayatım boyunca gerçekten çok çabaladım ama maddi imkânsızlıklar yüzünden çoğu zaman geriden başlıyormuşum gibi hissettim. Bilgisayar Mühendisliği son sınıfım, yazılım konusunda da kendimi geliştirdim. Büyük şirketlerde çalışma fırsatım oldu ama haksızlıkları kabul edemediğim için ayrılmak zorunda kaldım. Kendi işimi kurmayı denedim, o da olmadı. Bir de doğuda yaşıyorum, burada kendini göstermek ya da düzgün bir fırsat yakalamak gerçekten çok zor.
Asıl zoruma giden şey ise ailem… Annem babam yaşlandı ve ben onlara güzel bir hayat sunmak istiyorum ama sanki elimden hiçbir şey gelmiyormuş gibi hissediyorum. Bu düşünce insanı içten içe bitiriyor.
Geçenlerde stresle anneme “keşke doğmasaydım” dedim… Aslında içimden geçen bu değildi, sadece çaresizlikten söyledim ama onu çok üzdüm. Sonra odama geçtim, biraz oturdum. Bir süre sonra annem bana WhatsApp’tan bir iş ilanı attı. Yazılanların çoğunu anlamıyordu bile ama sırf bana yardımcı olmak istemişti.
Onu görünce dayanamadım… hüngür hüngür ağladım. Siz de bu tarz bir durum yaşadınız mı, ne önerirsiniz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer